Contact
contact@anvelope-discount.ro
0743.148.576
Program
L-V: 8:00-17:00 / S: 9:00-13:00  
Anvelope Vara Nokian zLINE SUV

Anvelope Vara Nokian zLINE SUV

295/30 R22 103Y XL
 • Anvelope Vară

Utilizare: TURISM
DOT: 2019
Dimensiune: 295/30 R22 103Y XL
Specializare: 4X4

C A 72dB
490.17 lei

STOC LIMITAT
1 bucăți

Avantaje Anvelope-Discount.ro

Plata în rate: până la 6 rate fără dobândă

Montaj în service (doar în Șos. Chitila 41)

Clienții care doresc să ridice personal anvelopele din Șos. Chitila 41, sect. 1, București, pot face acest lucru doar cu rezervarea (comanda) online a produselor.

Noua anvelopă de vară Ultra High Performance Nokian zLine SUV oferă şi la viteză mare o senzaţie extraordinară, sentimentul unui condus sportiv, sigur. Aceasta anvelopa fantastica, sigura şi performanta, care constituie oferta îmbunatăţită a anvelopelor de vară Nokian, are o stabilitate excelenta la rulare, o manevrare exactă şi aderenţă perfectă, în condiţiile climaterice diferite pe perioada de vară în România.

Nokian zLine SUV este un maestru în a face faţă situaţiilor extreme şi este anvelopa ideală pentru condiţiile diferite ale carosabilului din România; face faţă cu succes variaţiilor de temperatură, răspunde rapid comenzilor date direcţiei şi oferă aderenţă crescută chiar şi pe carosabilul umed. Cea mai nouă tehnologie şi know-how-ul producătorului finlandez fac ca anvelopa sport Nokian zLine SUV să fie o anvelopă de top pentru categoria celor mai rapide maşini.

Oferta Nokian zLine cuprinde 31 de dimensiuni de la 16 până la 20 ţoli pentru categoriile de viteză W (270 km/h) şi Y (300 km/h).
Nokian zLine SUV păstrează tradiţia anvelopei Nokian Z G2, care a ieşit pe primul loc la testul de anvelope de vară 2012 al revistei auto germane „Auto Bild“ - cea mai renumită revistă din domeniul auto din Europa. A fost declarată câştigătoare şi în alte teste de anvelope.

Chiar şi în condiţii extreme dă dovadă de viteză de reacţie şi exactitate fiind dotată cu nano-tehnologie şi aderenţă puternică pe carosabilul umed

Calităţile anvelopei Nokian zLine SUV la capitolul manevrare şi aderenţă au fost îmbunătăţite în cadrul testelor efectuate pe şoselele nordice şi pe pistele de încercare europene la viteze mari. Pentru a asigura o aderenţă excelentă pe carosabilul umed, inginerii au folosit camere de luat vederi speciale, care au oferit informaţii importante referitoare la contactul anvelopei cu carosabilul. Tot în cadrul procesului de testare s-au efectuat şi teste vaste de laborator pentru a verifica structura pneurilor şi s-au parcurs mii de kilometri pentru testarea acestora pe diferite străzi asfaltate.

„Datorită noii generaţii de compuşi folosiţi la calea de rulare, structurii dotate cu nano-tehnologie şi modelului de pe suprafaţa de rulare la viteze mari, anvelopa Nokian zLine este considerată un pneu profesionist, care îndeplineşte până şi cele mai sofisticate cerinţe din domeniul condusului. Acesta reacţionează imediat la mişcările de direcţie, ceea ce este foarte important pentru siguranţă în condiţii limită. Nu numai senzaţia de precizie la condus, ci mai mult decât atât, aceste avantaje tehnologice oferă şi un confort deosebit“, declară Juha Pirhonen, directorul serviciului de dezvoltare al producătorului anvelopelor Nokian, marca Premium din Finlanda.

Noua şi inteligenta Nokian UHP Silica: extrem de puternică şi cu toate acestea flexibilă, dezvoltă mai puţină căldură, aderenţă mai bună pe carosabilul umed

Amestecul nou şi inteligent Nokian UHP Silica folosit la calea de rulare care a fost conceput expres pentru anvelopa Nokian zLine SUV este creat special pentru sarcina la care este supusă aceasta la viteze mari. Lanţurile de molecule ale amestecului special de cauciuc se combină cu particulele de siliciu, rezultând astfel o construcţie extrem de puternică, şi în acelaşi timp flexibilă, a cauciucului . Noul amestec UHP al căii de rulare a fost îmbunătăţit astfel încât să dezvolte mai puţină căldură pentru a maximiza performanţa la rulare şi pentru a asigura o rezistenţă bună a structurii. Amestecul de cauciuc funcţionează ideal într-un spectru larg de temperaturi, îmbunătăţind astfel aderenţa pe carosabilul umed şi asigurând conducătorului auto o siguranţă mai bună.

Conducătorul auto simte exact starea carosabilului şi nu poate avea niciun fel de surprize, indiferent de situaţia apărută. Amestecul ferm creşte şi confortul datorită faptului că amortizează zgomotele care se produc pe asfaltul cu asperităţi.

Stratul intermediar de sub suprafeţele de rulare flexibile ale anvelopei Nokian zLine SUV conţine un amestec de nano-siliciu cu molecule mici. Această combinaţie unică transmite mişcările direcţiei mult mai rapid decât amestecurile standard. Contactul direct cu şoseaua, sentimentul de siguranţă sunt percepute de către şofer în curbe, la schimbarea benzii de rulare şi la evitarea obstacolelor. Nivelul inferior al structurii multistrat este format dintr-un strat de cauciuc extrem de ferm care produce mai puţină căldură, reduce rezistenţa la rulare şi scade consumul de carburant.

Profilul modern al suprafeţei de rulare oferă o posibilitate optimă de manevrare

Conceptul nou şi modern al căii de rulare a anvelopei ultra perfomante Nokian zLine SUV contribuie esenţial la senzaţia de precizie la condus. Ca şi la celelalte anvelope de vară Nokian create pentru viteze mari, calea de rulare prezintă un profil interior-exterior asimetric. Zona rigidă interioară şi exterioară a umărului anvelopei se îmbină cu blocurile care sunt fixate prin nervurile longitudinale. Nervurile late şi masive rigidizează anvelopa şi reduc mişcarea blocurilor profilului la contactul cu carosabilul. Deoarece banda de rulare este foarte rigidă, anvelopa răspunde bine comenzilor date direcţiei şi oferă o manevrare exactă la viteze mai mari. Razele curbelor de pe suprafaţa de rulare, de dimensiuni diferite, asigură stabilitatea autovehiculului la condus şi oferă un contact optim al acesteia cu carosabilul, atât în zona umărului acesteia, cât şi a centrului.

Nervurile longitudinale de lângă umărul interior al anvelopei sunt concepute după metoda inovatoare a hidro-canelurilor (Hydro-Grooves), acestea sunt caneluri transversale adânci, care oferă stabilitate la manevrare. În acelaşi timp, aceste hidro-caneluri împiedică acvaplanarea prin stocarea apei dintre carosabil şi anvelope şi evacuarea ei ulterioară prin nervurile longitudinale. Această inovaţie asigură siguranţa condusului pe timp de ploaie.

Pentru a evita acvaplanarea pe canelurile transversale principale de pe umărul exterior al anvelopei au fost modelate şi caneluri separate pentru stocarea apei (Swoop Grooves). Aceste crestături elipsoidale reţin mai multă apă, deoarece creşte volumul canelurilor transversale. Forma acestora asigură anvelopei ferme o aderenţă excelentă pe carosabilul umed, chiar şi atunci cand este deja uzat. Pentru o mărire a volumului şi nu o micşorare a acestuia în momentul în care anvelopa se uzează, canelurile pentru retenţia apei sunt mai mari la bază.

Canelurile transversale sunt crestate pentru a fi mai deschise, astfel apa poate fi mai uşor evacuată. Patru caneluri principale late şi lustruite accelerează evacuarea apei prin calea de rulare. Datorită canelurilor şlefuite anvelopa Nokian zLine are un design elegant şi oferă o mai mare protecţie la acvaplanare.

Mai mult confort la condus şi durată de viaţă mai îndelungată

Găurile rotunde asemănătoare unei mingi de golf de pe pereţii canelurilor transversale asigură un confort sporit la condus. Această invenţie denumită Silent Groove Design reduce la minim zgomotul din interiorul autovehiculului şi la trecerea pe lângă alt autovehicul. Cavităţile conduc curentul de aer absorb zgomotele care se formează la muchiile canelurilor transversale şi împiedică astfel formarea acelui fluierat neplăcut. Această formă reduce şi rezistenţa aerului şi răceşte anvelopa, ceea ce îi asigură acesteia o durată mai mare de viaţă ca număr de kilometri.

Până şi conducătorii auto iubitori de viteză se vor putea bucura ani la rând de Nokian zLine SUV, chiar şi atunci când anvelopa este mai veche şi deja uzată. Cureaua sa extrem de puternică care a fost special concepută pentru autostrăzile de mare viteză din România este compusă dintr-un strat dublu de cord de oţel de rezistenţă superioară. Rezistenţa la rupere a unei singure sârme este de 2400 Kg. Într-o singură anvelopă sunt prelucraţi 2,5 kilometri de sârmă de oţel. Anvelopa Nokian zLine robustă şi rezistentă se comportă relativ bine şi pe porţiuni de şosea imperfecte. Un nou sistem de protecţie pentru jante care protejează suplimentar marginile jantelor.

Indicator nou pentru adâncimea profilului, cu sistem de avertizare pentru acvaplanare care este acum mai uşor de citit.

Această anvelopă sport Nokian zLine are pe calea sa de rulare un nou un nou indicator pentru adâncimea profilului, o invenţie brevetată de Nokian Reifen. Pe acesta se poate citi mai uşor adâncimea profilului. Cifrele care indică adâncimea profilului şi simbolul picăturii de apă care indică pericol de acvaplanare au fost mutate pe direcţia de privire a conducătorului auto care verifică adâncimea profilului.

Picătura de apă dispare în momentul în care mai este un profil de doar 4 milimetri, indicând astfel existenţa unui risc crescut de acvaplanare.

În câmpul de info de pe flancul anvelopei se poate marca presiunea corectă din pneuri, precum şi poziţia corectă a acestuia când se face schimbul de anvelope, ceea ce oferă un plus de siguranţă. Mai multă siguranţă oferă prezenţa unei zone noi în câmpul info unde se trece momentul de torsiune corect la strângerea şuruburilor de la roată în cazul jantelor de aluminiu.

Anvelopele sport UHP sunt montate de regulă pe jante de aluminiu, care necesită un plus de atenţie la strângerea şuruburilor roţii. Şuruburile de la roată trebuie să fie strânse cu un moment de torsiune corect, iar după parcurgerea a 100 până la 200 kilometri trebuie strânse din nou.

Nokian zLine SUV – Cool Performer

Stabil, precis şi silenţios
O manevrare exactă a autovehiculului şi la viteze mari
Siguranţă sporită în condiţii de carosabil umed
Cele mai importante inovaţii

Structură multistrat. Senzaţia de precizie şi exactitate la condus. Amestecul nou şi inteligent Nokian UHP Silica folosit la calea de rulare care a fost conceput expres pentru anvelopa Nokian zLine SUV, este creat special pentru sarcina la care este supusă aceasta la viteze mari. Stratul intermediar de sub suprafeţele de rulare flexibile ale anvelopei Nokian zLine SUV conţine un amestec de nano-siliciu cu molecule mici. Această combinaţie unică transmite mişcările direcţiei mult mai rapid decât amestecurile standard. Contactul direct cu şoseaua, sentimentul de siguranţă sunt percepute de către şofer în curbe, la schimbarea benzii de rulare şi la evitarea obstacolelor. Stratul inferior al structurii multistrat este format dintr-un strat de cauciuc extrem de ferm care produce mai puţină căldură, reduce rezistenţa la rulare şi scade consumul de carburant.

Amestecul inteligent Nokian UHP Silica folosit la calea de rulare. Aderenţă mai fermă pe carosabil umed, performanţă mai mare la rulare. Lanţurile de molecule ale amestecului special de cauciuc se combină cu particulele de siliciu, rezultând astfel o construcţie extrem de puternică a cauciucului şi în acelaşi timp flexibilă. Noul amestec UHP al căii de rulare a fost îmbunătăţit astfel încât să dezvolte mai puţină căldură pentru a maximiza performanţa la rulare şi pentru a asigura o rezistenţă bună a structurii. Amestecul de cauciuc funcţionează ideal într-un spectru larg de temperaturi, îmbunătăţind astfel aderenţa pe carosabilul umed şi asigurând conducătorului auto o siguranţă mai bună. Conducătorul auto simte exact starea carosabilului şi nu poate avea niciun fel de surprize, indiferent de situaţia apărută.

Hidro-Caneluri (Hydro Grooves). Stabilitate mai bună în timpul condusului, aderenţă mai puternică pe carosabilul umed şi protecţie mai ridicată la acvaplanare. Nervurile longitudinale de lângă umărul interior al anvelopei au caneluri transversale adânci care oferă stabilitate la manevrare. În acelaşi timp aceste hidro-caneluri împiedică acvaplanarea prin stocarea apei dintre carosabil şi anvelope şi evacuarea ei ulterioară prin nervurile longitudinale.

Caneluri pentru stocarea apei (Swoop Grooves). Împiedică eficient acvaplanarea. Aceste crestături elipsoidale pe umărul exterior al anvelopei stochează mai multă apă, deoarece creşte volumul canelurilor transversale. Acest lucru îmbunătăţeşte protecţia împotriva acvaplanării. Canelurile transversale sunt mai deschise, astfel apa poate fi mai uşor evacuată.

Silent Groove Design. Confort sporit la condus. Găurile rotunde asemănătoare unei mingi de golf de pe canelurile transversale conduc curentul de aer, absorb zgomotele şi împiedică astfel formarea acelui fluierat neplăcut. Astfel se conduce autovehiculul în mod plăcut şi silenţios. Această configurare a formei reduce şi rezistenţa aerului şi răceşte anvelopa, ceea ce îi asigură acesteia o durată mai mare de viaţă, exprimată număr de kilometri

Anvelopele Nokian zLine SUV fac parte din programul DSI Satisfaction. Dacă din orice motiv nu ești mulțumit de ele, le poți returna în 14 zile, iar noi iți dăm toți banii înapoi. Citiți mai multe detalii aici despre programul DSI Satisfaction.

Nokian zLine SUV – Performanţă fără compromisuri

• Stabilitate, precizie în condus şi un nivel de zgomot extrem de scăzut

• Proprietăţi de conducere excelente şi în cazul vitezelor mari

• Siguranţă extraordinară atât pe carosabil uscat cât şi pe carosabil umed

Anvelopele de vară Nokian zLine SUV au fost special dezvoltate pentru viteze mari şi se încadrează în categoria anvelopelor de Ultra High Performance (ultra înaltă performanţă), cea mai înaltă clasă a anvelopelor pentru autoturisme. Anvelopele sport Nokian zLine excelează în condiţii extreme, şi nu au nici o temere când vine vorba despre condiţii de drum schimbătoare şi la fluctuaţii mari de temperatură.

Anvelopele Nokian zLine SUV beneficiază de noua generaţie de compuşi de cauciuc pentru banda de rulare, nanotehnologie şi construcţie multistrat, precum şi de un profil asimetric, cu un design diferit la interior faţă de exterior. Toţi aceşti factori şi tehnologii de ultimă generaţie din industria de profil asigură aderenţa excelentă pe suprafeţe de drum umed şi un confort extraordinar la rulare. De asemenea, construcţia multistrat reduce considerabil rezistenţa la rulare şi contribuie la scăderea drastică a degajării de căldură a anvelopei.
Brand NOKIAN
Lățime (mm) 295
Înălțime 30
Diametru (inch) R22
Model zLINE SUV
Indice viteză Y
Indice sarcină 103
Anotimp VARA
Economie de carburant 7
Frânare pe suprafețe umede A
Nivel de zgomot 72dB
Eficiență Clasă C1
DOT 2019

Nu există opinii exprimate

Exprimă-ți opinia


Plăți online securizate

Dispunem de o platformă cu un grad ridicat de securitate

Suport clienți dedicat

Echipa de suport și consiliere este mereu alături de tine

Livrare rapidă

Comanda ta este prelucrată mereu, în cel mai scurt timp

Garanția calității

Pentru noi, calitatea anvelopelor, dar și a serviciilor este mereu pe primul loc

Cumpara online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara nordman-nokian online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara DEBICA online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara online - reduceri, promotii, oferte speciale