Anvelope Anvelope
Jante

Anvelope Vara Barum

Anvelope de vară Barum

Barum este un producator de anvelope cu sediul central in Cehia, fondat in 1924. Compania a ajuns unul din cei mai cunoscuti producatori de anvelope dintr-un simplu fabricant de talpi din cauciuc. 10 ani mai tarziu, Barum si-a schimbat domeniul de activitate, punand accentul pe crearea de anvelope auto de inalta calitata, insa marca propriu-zisa a aparut abia in 1945. Incepand cu 1993, Barum s-a aliat cu unul din cei mai renumiti producatori de anvelope din lume, Continental. Astfel, Barum s-a axat in cadrul companiein pe producerea de anvelope ieftine, dar de inalta calitate. Astfel, Barum a reusit sa lanseze o gama variata de anvelope pentru diverse tipuri de autovehicule: autoturisme, camionete sau 4x4. Indiferent de schimbarile ce au avut loc in cadrul Barum, anvelopele concepute si realizate au fost supuse la cele mai drastice si stricte testari pentru a asigura clientilor produse performante si de inalta calitate. In prezent, fabrica Barum este cea mai moderna din Europa.

Anvelopele de vara Barum sunt realizate cu ajutorul celor mai noi tehnologii din domeniu, compania producatoare investind numeroase resurse pentru a oferi produse performante, durabile si confortabile. Anvelopele de vara se pot manevra extrem de usor indiferent de conditiile meteo, scazand riscul de acvaplanare sau timpul de franare si reprezinta cea mai buna alegere pe care o poate face un sofer amator sau profesionist.

Brand-ul Barum s-a bucurat de succes si incredere, consolidand incontinuu pozitia greu castigata pe piata de anvelope. Chiar daca aceste anvelope au un pret mic, se remarca prin durabilitate, performanta si sunt cele mai de incredere anvelope din lume. Datorita investitiei de timp, factori umani si financiari, Barum a devenit una din cele mai renumite companii din lume. De aceea, va invitam sa beneficiati de anvelope de cea mai buna calitate la preturi promotionale, intrand pe site-ul nostru. Oferim livrare oriunde in Romania, in maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii.

Galerie Foto
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
Contact