Anvelope Anvelope
Jante

Anvelope Vara Bf Goodrich

Anvelope de vară BF Goodrich

Inca de la inceput, BFGoodrich a dorit sa ofere produse de inalta calitate si performanta. Pentru a reusi acest lucru a fost nevoie sa depaseasca orice limita in domeniul anvelopelor. La baza companiei a stat incapatanarea si numeroasele visuri ale lui Dr. Benjamin Franklin Goodrich. Avand o adevarata istorie in spate, compania a devenit unul din cei mai cunoscuti producatori de anvelope din lume. Mostenirea lasata de fondatorul BFGoodrich este data de amestecul intre provocarile avute de-a lungul timpului si realizarile obtinute prin munca si profesionalism. Dr. Benjamin Franklin Goodrich si-a dorit sa ofere mediului inconjurator, dar si oamenilor mai multa siguranta si confort. Pentru a reusi acest lucru, a fost nevoie ca toti angajatii sa isi puna creativitatea si ingeniozitatea la lucru pentru a putea produce anvelope de inalta performanta. In plus, produsele BFGoodrich se adreseaza tuturor soferilor ce doresc sa se bucure de intregul potential pe care il poate oferi autoturismul condus.

Anvelopele de vara BFGoodrich beneficiaza de cel mai complex proces de productie cu scopul de a oferi clientilor produse durabile si de calitate. Inginerii BFGoodrich cerceteaza si dezvolta noi tehnici pentru ca anvelopele sa ofere siguranta si confort in orice conditii. Astfel, in 1903, anvelopele de vara BFGoodrich au echipat primul autoturism ce a traversat America de Nord de la coasta la coasta. In 1972, BFGoodrich introduce primele anvelope turism radiale pe piata americana. In 1999, au fost primii producatori de anvelope ce au lansat pneurile cu benzi de rulare colorate. 3 ani mai tarziu au lansat anvelopele pentru 4x4 de 24 inch. Pe langa productia de anvelope, compania BFGoodrich a participat cu propriile produse la diverse teste si concursuri. Astfel, a castigat 2 ani la rand (1914-1915) concursul moto Indianapolis 500. Testul a reprezentat o premiera in domeniul anvelopelor, niciun alt producator nemaicastigand vreodata acest premiu. Din 2002 pana in 2010, aceste anvelope au fost singurele care au reusit sa castige campionatul de raliu mondial, pe diferite tipuri de teren. Anvelopele de vara BFGoodrich se diferentiaza de alte produse din aceeasi categorie prin durabilitate, design unic, benzi de rulare simetrice pentru a reduce riscul de acvaplanare.

Avand in vedere ca anvelopele BFGoodrich sunt multicampioane la cele mai renumite teste auto din lume si ca au o traditie de peste 100 de ani in domeniu, fac din aceste anvelope alegerea potrivita. Inginerii lucreaza tot timpul pentru a imbunatati procesul de fabricatie pentru a putea indeplini toate cerintele clientilor. Colaborarea stransa intre noi si cei de la BFGoodrich a facut sa fim alegerea potrivita pentru orice tip de anvelope de vara. Oferim livrare la domiciliu pentru orice comanda de anvelope BFGoodrich.

Galerie Foto
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
Contact