Anvelope Anvelope
Jante

Anvelope Vara Bridgestone

Anvelope de vară Bridgestone

Bridgestone este una din cele mai mari si importante companii producatoare de anvelope din lume. Istoria Bridgestone incepe in 1931, in Japonia, avand linii de productie de anvelope pentru diferite tipuri de autovehicule si aeronave: autoturisme, camioane, 4x4, SUV, autobuze, motociclete, autovehicule industriale sau avioane. Inca de la inceput, producatorul s-a ghidat dupa dorinta de a oferi clientilor anvelope de inalta calitate si performanta cu ajutorul celor mai moderne si inovative tehnologii. Fiind o companie prezenta la nivel mondial, Bridgestone respecta fiecare cultura in parte, protejand valorile si traditia acesteia. De-a lungul timpului, producatorul de anvelope Bridgestone a furnizat produse pentru autovehiculele ce participau la cele mai importante concursuri de gen din lume: Formula 1, GP2 sau MotoGP. A avut o stransa colaborare cu cei mai mari producatori de autovehicule din lume pentru a le echipa autoturismele: BMW, Citroen sau Mercedes Benz. In procesul de fabricatie, Bridgestone utilizeaza numai cauciuc natural si ecologic de inalta calitate ce are capacitatea de a oferi anvelopelor performanta, siguranta si confort.

Pentru a putea realiza anvelope de vara, Bridgestone apeleaza la cei mai buni ingineri in domeniu, ce sunt la curent cu cele mai noi tehnologii. Pentru producatorul de anvelope, siguranta clientilor este pe primul loc. Astfel, au luat nastere anvelope ce ruleaza fin, se pot controla exceptional si ce ofera siguranta si confort in orice conditii meteo. Anvelopele Bridgestone au castigat numeroase premii acordate de diverse reviste auto din Germania, Elvetia sau Austria. De exemplu, in 2012, revista germana Autozeitung a acordat distinctia de anvelopele cele mai recomandate, celor ce poarta semnatura Bridgestone. Anvelopele Bridgestone au capacitatea de a oferi siguranta si confort, reducand in acelasi timp timpul de franare si riscul de acvaplanare.

Inca de la inceput, Bridgestone a castigat increderea clientilor datorita interesului crescut pentru a oferi produse de calitate din toate punctele de vedere. Fiind extrem de apreciate de mai marii producatori de autovehicule, putem spune ca aceste anvelope sunt cea mai buna alegere pe care o puteti face. Daca va dotati autoturismul cu o set de anvelope Bridgestone, veti beneficia de toata siguranta si confortul de care puteti avea parte la volan. Pentru a va comanda anvelopele necesare, ne puteti contacta oricand, livrarea facandu-se in maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii. Va asteptam zilnic pe site-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai noi promotii sau reduceri de pret la anvelopele Bridgestone.

Galerie Foto
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
Contact