Anvelope Anvelope
Jante

Anvelope Vara Dunlop

Anvelope de vară Dunlop

Dunlop a fost fondata in 1889 de catre John Boyd Dunlop, cel ce a descoperit cauciucul pneumatic. A reprezentat una din primele companii multinationale si s-a dezvoltat ca fiind una din cele mai mari companii din domeniul industrial britanic. Insa, la inceput compania nu se ocupa de productie, ci de asamblarea anvelopelor de la alti producatori. Insa, odata cu achizitia morilor de cauciuc, Dunlop a schimbat domeniul de activitate din asamblare in productie. In aceeasi perioada, producatorul s-a extins avand fabrici in America de Nord si Europa si Australia. In 1900, a fost realizat primul model de anvelope Dunlop, special concepute pentru autoturismele cu motor, iar in 1910 au fost produse primele anvelope pentru aeronave si mingii de golf. De-a lungul timpului, in cadrul companiei, au avut loc diverse schimbari, printre care si marirea numarului de linii de productie. Astfel, sub marca Dunlop, au fost produse anvelope pentru: autoturisme, camioane, 4x4, SUV, camionete, autobuze, motociclete si industriale.

Anvelopele de vara Dunlop au fost dezvoltate pentru a avea o performanta marita la cele mai ridicate temperaturi. Indiferent unde te poarta pasii, materialul din care sunt confectionate anvelopele de vara, precum si viteza mare oferita asigura o tractiune excelenta. Cercetarile constante in domeniu, au facut din Dunlop unul din mai renumiti si de incredere producatori de anvelope din lume. In plus, Dunlop a participat la renumitul concurs de anduranta de la Le Mans, concurs castigat de peste 34 de ori in 125 de ani de traditie in avelope de vara.

Cu 125 de ani de istorie, traditie si cercetare in domeniul anvelopelor, Dunlop reprezinta o companie de referinta. Increderea clientilor a fost castigata de-a lungul timpului prin produse de inalta calitate, rezistente si de performanta. Aceste lucruri ne-au facut sa devenim distribuitorul lor in Romania, pentru a va oferi aceleasi anvelope de inalta performanta de la Dunlop si sa beneficiati de cele mai renumite si de succes anvelope din lume. Fiind in stricta legatura cu firma producatoare, constant avem promotii si reduceri de pret la numeroase modele de anvelope. Livrarea se face direct din stoc si se realizeaza in cel mai scurt timp, oriunde in tara.

Galerie Foto
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
Contact