Anvelope Anvelope
Jante

Anvelope Vara Fulda

Anvelope de vară Fulda

Fulda este un producator german de anvelope fondat in 1900, in Fulda, Germania. In 1906, a inceput producatia de anvelope de inalta calitate, devenind intr-un timp scurt, marca preferata a germanilor. In 1962, viitorul Fulda ia o intorsatura neasteptata, fiind integrata total in cadrul companiei Goodyear. Astfel, Fulda de la producator de anvelope ajunge sa fie un distribuitor de incredere al tuturor anvelopelor produse de Goodyear. Tinand cont de acest lucru, putem spune ca Fulda a reusit o adevarata performanta ca distribuitor, vanzand peste 7 miliaone de anvelope anual in intreaga Europa, in special anvelope pentru camioane, autoturisme sau autovehicule industriale. Sediul principal Fulda de unde aceasta isi coordoneaza cei peste 1500 de angajati se afla in Luxembourg. Fiind un brand nemtesc de renume, Fulda a castigat increderea clientilor datorita faptului ca a tinut cont de filosofia germana: Calitate la preturi pentru orice client, indiferent de statutul social.

Anvelopele de vara Fulda, realizate dupa o reteta inovativa, aduc in atentia publicului calitatea germana, mult laudata peste tot in lume. Anvelopele de vara sunt realizate pentru a se putea obtine cele mai bune rezultate din punct de vedere al performantei si consumului de combustibil. Astfel, s-a ajuns la concluzia ca anvelopele Fulda sunt manevrabile, au un timp redus de franare, ofera randament maxim si ajuta la economisirea consumului de carburant. Anvelopele de vara Fulda sunt testate riguros inainte de a fi lansate pe piata, testele fiind realizate de catre cele mai cunoscute reviste si organizatii auto din Germania, dar si din intreaga Europa. Astfel, Fulda uimeste la fiecare test prin calitatea si performanta ridicata oferite. Pentru testele luate cu brio, Fulda a primit numeroase certificari ce garanteaza calitatea germana si experienta acumulata in cei peste 100 de ani de existenta.

Calitatea germana este imbatabila si recunoscuta pe plan mondial, astfel, de aceeasi calitate de necontestat beneficiaza si anvelopele de vara Fulda. Acestea se remarca prin stabilitate, performanta, control si un consum redus de combustibil, ceea ce le face ideale pentru orice tip de autovehicul. Fiind la curent cu cele mai noi tehnologii in domeniu, Fulda va invita, prin intermediul nostru, sa aveti parte de siguranta dorita achzitionand cele mai bune anvelope nemtesti din lume. Periodic, practicam promotii si reduceri de pret, iar livrarea o putem realiza in maxim 48 de ore prin curierat rapid.

Galerie Foto
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
Contact