Anvelope Anvelope
Jante

Anvelope Vara Goodyear

Anvelope de vară Goodyear

Goodyear este o companie producatoare de anvelope din Ohio, S.U.A., fondata in 1898 de Frank Seiberling. Este pe locul 3 in topul celor mai buni producatori de anvelope la nivel mondial. De-a lungul timpului, Goodyear a produs anvelope pentru biciclete (1898), autoturisme, camioane comerciale si usoare, SUV, autoturisme de curse, avioane (1909), utilaje, autovehicule industriale, dar si alte produse realizate exclusiv din cauciuc (piese pentru aparate elctrice, talpi de pantofi, tuburi elastice, furtunuri). Compania a fost denumita dupa inventatorul cauciucului vulcanizat (1839), Charles Goodyear, aducandu-i astfel un omagiu pentru inventia sa revolutionara. In 1901, Goodyear a furnizat anvelope pentru autoturismele de curse Ford, iar in 1916, s-a achizitionat un teren pentru cultivarea de bumbac, material folosit ulterior pentru consolidarea anvelopelor din cauciuc. Goodyear a fost prima companie producatoare de anvelope ce a realizat anvelope din cauciuc sintetic. Goodyear s-a implicat in cele doua razboaie mondiale prin furnizarea armatei americane cu anvelope pentru autovehiculele utilizate in luptele crancene, dar si cu productia de avioane de lupta de tipul Corsair F4U. In 1962, Goodyear a inceput productia de anvelope de curse, iar in 1965 anvelope radiale, intr-o gama variata de dimensiuni. 1967 reprezinta anul in care Goodyear produce primele anvelope dinfibra de sticla din lume. 3 ani mai tarziu, anvelopele Goodyear ajung pe luna cu ajutorul navei spatiale Apollo 14.

Anvelopele de vara Goodyear se remarca prin rezistenta, flexibilitate, durata mare de viata si impact redus asupra mediului inconjurator. Anvelopele de vara au primit numeroase distinctii datorita faptului ca ofera un consum redus de combustibil, fiind ecologice, fiabile si eficiente. Goodyear a castigat numeroase premii furnizand autoturismele de curse in cadrul cursei auto de Formula1. In plus, acesta este singurul furnizor din lume de anvelope pentru cursele Nascar.

Goodyear reprezinta o intreaga istorie in domeniul anvelopelor, iar succesul obtinut a fost posibil datorita gamei variate de anvelope produse, dar si prin faptul ca a oferit produse de inalta calitate, performanta si fiabilitate. Numele ce il poarta, garanteaza tuturor soferilor , ca anvelopele Goodyear reprezinta, prin natura lor, marca potrivita de anvelope, indiferent de tipul de autovehicul condus. Avand in vedere ca Goodyear face parte din istoria Statelor Unite din ultimii 100 de ani, demonstreaza ca nu putem face o alegere mai buna cand vine vorba despre anvelope. Faceti si dumneavoastra parte dintr-o fila a istoriei achizitionand un set de anvelope Goodyear la un raport pret-calitate excelent. Acordati-ne 48 de ore, iar comanda va fi livrata la domiciliul dumneavoastra.

Galerie Foto
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
Contact