Anvelope Anvelope
Jante

Anvelope Vara Michelin

Anvelope de vară Michelin

Michelin este un producator de anvelope cu sediul principal in Clemont-Ferrand, regiunea Auvergne, Franta. Acesta este unul din cei mai importanti producatori din lume si ce detine numeroase branduri de anvelope. Michelin s-a remarcat prin numeroasele sale inventii, printre care enumeram: anvelopele detasabile, anvelope pentru trenuri si anvelope radiale (1946). Anvelopele radiale sunt realizate cu ajutorul unor tehnologii moderne si ce reduc consumul de combustibil. In portofoliul Michelin putem regasi o gama diversificata de anvelope pentru: navete spatiale, automobile, avioane, biciclete, motociclete, SUV, 4x4, camioane (1952), utilaje sau autoutilitare. In 1891, producatorul a lansat anvelopele detasabile cu ajutorul carora Charles Terront a castigat prima cursa de ciclism realizata pe cea mai lunga dinstanta din lume (Paris-Brest-Paris). Michelin detine propriile plantatii de arbori de cauciuc natural si de inalta calitate. Aceste plantatii ii furnizeaza materialul necesar pentru a produce anvelope in cadrul fabricilor sale aflate in Europa, Asia sau America de Nord.

Anvelopele de vara realizate de Michelin au fost concepute pentru a oferi performanta maxima, fiabilitate, siguranta si control absolut in orice conditii meteorologice. Aceste anvelope au fost realizate cu ajutorul unor tehnici de ultima ora oferind atat rezistenta crescuta la temperaturi ridicate, cat si stabilitate in cazul virajelor. Michelin a devenit cunoscut la nivel international datorita participarii sale la cea mai cunoscuta cursa moto, MotoGP, in perioada 1972-2008, unde a castigat peste 360 de medalii. In cadrul Formula 1 a furnizat anvelope pentru cele mai cunoscute companii auto: Jaguar, Renault, Toyota, McLaren, unde a castigat 2 medalii. De remarcat este faptul ca Michelin a inregistrat primul record mondial de viteza, in 2006, echipand o Honda ce a rulat pe suprafata unui lac inghetat cu 400 km/h. De asemenea, Michelin a fost implicat in cursa de rezistenta de la Le Mans, unde a furnizat 41 de autoturisme din cele 55 participante cu anvelope Michelin.

Michelin a reusit sa castige increderea soferilor profesionisti sau amatori din peste 170 de tari. Succesul companiei s-a datorat faptului ca a reusit sa ofere anvelope rezistente, durabile, sigure si ecologice. Avand in vedere renumele obtinut de Michelin prin munca, inovatie si tehnologii moderne, veti avea garantia ca veti fi pe deplini multumiti de alegerea facuta. Va garantam ca anvelopele Michelin vor raspunde perfect la toate cerintele si exigentele dumneavoastra. Profitati de reducerile de pret la anvelopele Michelin, iar noi vom va vom livra comanda in maxim 48 de ore.

Galerie Foto
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
Contact