Anvelope Anvelope
Jante

Anvelope Vara Nokian

Anvelope de vară Nokian

Nokian Tyres – lider mondial în anvelope de iarnă

Nokian Tyres, lider mondial în anvelope de iarnă, este unicul producător de anvelope din lume care pune accentul pe produse şi servicii care să răspundă cerinţelor condusului în siguranţă în condiţii climatice specifice emisferei nordice. Anvelopele inovatoare pentru autoturisme şi camioane, precum şi cele pentru utilaje industriale grele sunt destinate pieţelor din regiunile unde exigenţa condiţiilor rutiere este dată nu doar de zăpadă sau de drumurile forestiere, ci şi de variaţiile mari ale condiţiilor climatice în funcţie de anotimp. Mai mult decât atat, compania oferă şi anvelope adaptate climei mai blânde din România.

Nokian Tyres are o experienţă de peste 75 de ani în proiectarea, dezvoltarea şi testarea de anvelope inovatoare, fiind inventatorul anvelopelor de iarnă. Prima anvelopă de iarnă a văzut lumina zilei pe o vreme cu vânt glacial şi frig usturător în anul 1934. În anul 2002 Nokian Tyres a lansat pe piaţă anvelopa Nokian WR, prima anvelopă de iarnă concepută pentru viteze mari (M+S). În anul 2007 s-a născut anvelopa Nokian WR G2 care, graţie aderenţei excepţionale şi protecţiei unice la acvaplanare în condiţii de lapoviţă, s-a clasat în topul testelor. Povestea de succes continuă cu anvelopele Nokian WR D3 şi A3: anvelopa de iarnă Nokian WR este clasată pe locul întâi în testul de anvelope de iarnă 2011 al revistei auto germane „sport auto“ cu calificativul „mai mult decât recomandabilă“, în emisiunea „auto mobil“ a canalului de televiziune „VOX“ şi în revista franceză „Auto Plus“, echivalenta revistei germane „Auto Bild“.

Anvelopele de vară Nokian sunt de asemenea multiple câştigătoare ale testelor de specialitate, sunt foarte sigure şi reduc consumul de combustibil. Anvelopa Nokian este câştigătoarea testului de calitate, obţinând calificativul „deosebit de recomandabilă“ în testul pentru anvelope de vară 2011 al revistei germane de specialitate „auto motor und sport“, precum şi în testul de anvelope al revistei germane „Auto“.

Anvelopele finlandeze Nokian au primit cel mai înalt calificativ, „bun“, acordat de clubul automobilistic german ADAC şi de organizaţia germană de protecţie a consumatorilor Stiftung Warentest, fiind caracterizate ca „mai mult decât recomandabile“ în revistele „Auto Zeitung“ şi „sport auto“ din Germania. Şi pneul Nokian pentru SUV a primit calificativul „mai mult decât recomandabil“ în testul pentru automobile de teren al revistei „Auto Zeitung“.

Concepute, dezvoltate şi testate în condiţii rutiere dificile, aspre, în clima nordică necruţătoare a Finlandei, anvelopele de vară Nokian oferă garanţia unei înalte calităţi. Marca de excepţie Nokian este garantul unor anvelope ecologice de calitate superioară, produse printr-o tehnologie care nu implică utilizarea de uleiuri aromatice. Suntem o marcă renumită, care se bucură de o bună reputaţie în Scandinavia şi Rusia.

În 2011 Nokian Tyres un număr de 3900 de angajaţi. Compania deţine şi reţeua de distribuţie de anvelope Vianor, o reţea globală care dispune de mai mult de 910 de puncte de vânzare în 23 de ţări. Acţiunile Nokian Tyres sunt cotate la bursa NASDAQ OMX în Helsinki.

Galerie Foto
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
Contact