Anvelope Anvelope
Jante

Anvelope Vara Pirelli

Anvelope de vară Pirelli

Pirelli este o companie multinationala cu sediul principal in Milano, Italia, fondata in 1872 de catre Giovanni Battista Pirelli, si are ca domeniu de activitate productia de anvelope. Este prezent in aproximativ 160 de tari cu ajutorul a peste 10000 de distribuitori oficiali. Productia propriu-zisa de anvelope a inceput in 1902. Incepand cu 1907, Pirelli a fost sponsorul principal de anvelope a numeroase competitii sportive: Formula1 (2011-2018), Campionatul mondial FIM Superbike (2007-), clubul de fotbal FC Internazionale Milano (1995-1996), cluburile de fotbal Maltei, Valletta si altelte. In 1974 in oferta Pirelli apar anvelopele radiale, la cererea exclusiva a echipei de curse auto Lancia. Aceste anvelope sunt extrem de apreciate chiar si in zilele noastre, fiind fiabile, rezistente si puternice la vitezele mari practicate in astfel de concursuri.

Anvelopele de vara Pirelli nu se pot interschimba si au o constructie interesanta si totodata unica, datorita asimetriei lor. Daca aceste anvelope sunt montate corespunzator, atat soferul, cat si autoturismul, sunt in deplina siguranta. Tinant cont de faptul ca filosofia Pirelli este “Puterea este nimic fara control”, putem spune ca anvelopele de vara din oferta Pirelli sunt rezistente, puternice, dar ofera si un control absolut asupra directiei autoturismului. Pirelli a realizat de-a lungul timpului anvelope de vara pentru diferite tipuri de autovehicule, printre care enumeram: autoturisme, motociclete, camioane, autobuze, pentru motorsport sau formula1, SUV, camionete, dar si industriale. Indiferent de tipul de autovehicul condus, anvelopele Pirelli sunt special concepute pentru a satisface toate nevoile clientilor, datorita interesului crescut fata de calitate, tehnologii si inovatii.

Experienta obtinuta de Pirelli in diverse competitii s-a materializat prin 20 de tehnologii de producere a anvelopelor, dar si prin cele 56 de medalii de aur obtinute la MotoCross. Anvelopele sub brandul Pirelli pot fi aplicate pe orice tip de autoturism normal, soferul avand parte de aceeasi experienta unica pe care o au soferii profesionisti in cadrul curselor auto sau moto. Noi va propunem preturi excelente la diverse modele de anvelope, cu scopul de a avea parte de siguranta, control si performanta indiferent de conditiile caii de rulare sau de viteza cu care circulati. Daca comandati acum un set de anvelope de vara Pirelli, livrarea se va efectua in maxim 48 de ore, pe tot teritoriul Romaniei.

Galerie Foto
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
Contact