Anvelope Anvelope
Jante

Anvelope Vara Sava

Anvelope de vară Sava

Sava reprezinta un producator local de produse din cauciuc de calitate premium ce a luat nastere la inceputul secolului 20, in Slovenia. Sava a reusit, prin investitii, cercetari si dezvoltare, sa castige peste 35 % din piata de anvelope din Slovenia. Astfel, a ajuns sa fie marca cea mai apreciata de pe piata locala. Tinand cont de acest lucru, nu gresim cand spunem ca a devenit unul din cei mai de succes producatori de anvelope din Europe Centrala. Sava produce sub marca proprie, anvelope pentru autoturisme, camioane, camioanete si SUV, devenind usor-usor o marca apreciata la nivel mondial. Istoria Sava ia o intorsatura benefica in moomentul in care mastodontul anvelopelor isi prezinta intentia de a cumpara intreaga companie slovena. Astfel, procesul a avut loc si s-a incheiat cu succes in 2004, dupa 7 ani de negocieri. Prin intermediul acestei relatii de parteneriat, Sava a recunoscut succesul pe plan mondial, reusind sa mareasca numarul de vanzari, mai ales in Europa.

Primele anvelope fara camera au fost realizate in 1965, iar cele radiale cu cord de otel 9 ani mai tarziu. In prezent, anvelopele Sava sunt supuse celor mai stricte teste de calitate, pentru a oferi clientilor anvelope de inalta calitate. Productia anuala de anvelope Sava a ajuns la 8 milioane de anvelope, mentionand faptul ca 8 milioane de anvelope se vand la nivel mondial pe o perioada de un an. Anvelopele de vara sunt concepute si realizate in cadrul fabricii din Slovenia, cea mai moderna din Europa, fondata in 2002. Aici se verifica, se testeaza si se lanseaza anvelopele de vara ce indeplinesc cele mai riguroase standarde de calitate.

Anvelopele de vara Sava reprezinta calitatea insasi in amestec cu valorile si traditia europeana Goodyear. Anvelopele Sava se remarca prin performanta de care dau dovada indiferent de conditiile meteo, dar si prin pretul scazut la care pot fi achizitionate. Fiind distribuitori autorizati Sava in Romania, va asteptam periodic cu promotii la toate modelele de anvelope de vara Sava, putand sa oferim livrare oriunde in tara.

Galerie Foto
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
Contact