Anvelope Anvelope
Jante

Anvelope Vara Semperit

Anvelope de vară Semperit

Semperit inseamna “functioneaza mereu” si vine din limba latina, ceea ce inseamna ca anvelopele vor functiona indiferent de situatie si de conditiile meteo. Producatorul de anvelope Semperit a fost fondat in 1900, in Viena, Austria, an in care au fost realizate primele anvelope. Timp de 55 de ani, compania a conceput si realizat anvelope normale pentru autovehicule. Insa, in 1956 incepe productia anvelopelor fara camera sau cele cu flanc alb. In 1963, se lanseaza anvelopele cu nituri, un adevarat succes pentru acea perioada. In urmatorii 3 ani se cerceteaza si se dezvolta noile anvelope radiale ce vor vedea lumina zilei in 1967. Pentru urmatorii 30 de ani, Semperit se axeaza numai pe productia de anvelope pentru sezonul rece, multe modele castigand diverse concursuri. Incepand cu 1999, compania se axeaza pe dezvoltarea de anvelope pentru sezonul cald. Semperit incearca la fiecare linie de productie sa ofere anvelope cat mai performante, dar si cat mai atractive. In 2002, au fost lansate anvelopele pentru autovehiculele din clasele: medie, compacta si lux. Inginerii Semperit, indiferent de tipul de anvelope produse, sunt atenti la tehnologiile utilizate, pentru a veni in intampinarea clientilor cu produse sigure si de cea mai buna calitate.

Anvelopele de vara Semperit se remarca prin performanta, confort si siguranta oferita indiferent de tipul caii de rulare. Aderenta oferita este una maxima indiferent de situatie sau de conditiile meteorologice. Anvelopele Semperit se manevreaza usor si sunt ideale pentru orice tip de autovehicule: autoturisme, microbuze, autoutilitare sau camioane. Indiferent despre ce tip de anvelope vorbim, Semperit se ghideaza dupa o filosofie veche de 100 de ani: doreste sa ofere produse la cele mai inalte standarde, anvelopele fiind supuse la cele mai riguroase teste realizate pe drumurile dificile din Muntii Alpi. Astfel, clientul poate avea incredere ca anvelopele care trec cu brio testul drumului anevoios, se poate baza pe acestea, indiferent de sezon sau de tipul caii de rulare.

In cazul in care va doriti anvelope pe care va puteti baza si care au o durata mare de viata si care ofera siguranta si confort, atunci anvelopele Semperit sunt alegerea potrivita. Indiferent de tipul de autovehicul condus, in oferta noastra veti gasi exact ceea ce cautati. Stim cat de important este siguranta dumneavoastra si de aceea va propunem anvelope Semperit la preturi reduse, pentru a va putea echipa autoturismul cu cele mai bune anvelope din lume. Beneficiati de experienta de peste 100 de ani Semperit achizitionand un set de anvelope direct din stocul nostru. Livrarea se face in maxim 48 de ore, prin curier rapid, oriunde in Romania.

Galerie Foto
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
Contact