Anvelope Anvelope
Jante

Anvelope Vara Toyo

Anvelope de vară Toyo Tires

Toyo Tire & Rubber Co., Ltd este unul din liderii producătorilor de anvelope, cu filiale şi reprezentanţe în mai mult de 100 de regiuni. Grupul a fost fondat în 1945 şi are sediul principal în Osaka, Japonia și deține în acest moment peste 6000 de angajați. Activitatea grupului are la bază trei domenii corelate: anvelope, tehnologie pentru industria auto şi produse chimice. TOYO TYRES a fost prezentă pe piaţa europeana timp de peste 30 de ani, până în 2005 când a fost fondată Toyo Tires Europe GmbH, ca şi organism de conducere a operaţiunilor pentru întregul continent european.

Activitatea principală a TOYO TYRES constă în dezvoltarea, producerea și promovarea anvelopelor premium. Gama de produse polivalentă include anvelope de vară și iarnă pentru turisme, vehicule 4x4, precum și pentru vehicule comerciale și de mare tonaj. Crearea celor mai bune produse este posibilă numai când sunt îndeplinite cele mai înalte așteptări ale principalilor constructori de mașini.

Astfel, orice anvelopă Toyo parcurge un drum lung, de la design la testările finale, pentru a ne asigura că toate dorințele clienților vor fi îndeplinite. Toyo nu acordă o atenție specială numai aspectelor legate de confort și siguranță, ci ne îndreptăm atenția și asupra aspectului, astfel încât produsul sa fie într-o armonie perfectă cu senzația oferită de un condus de primă clasă.

Galerie Foto
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
Contact