Anvelope Anvelope
Jante

Anvelope Vara Viking

Anvelope de vară Viking

Norvegia a intrat in istoria lumii prin lucruri ce o fac sa fie unica. De exemplu, este cea mai lunga tara europeana si aici este locul de nastere al poporului viking. Marca de anvelope Viking poarta numele acestui popor, dar si filosofia acestuia. Producatorul de anvelope Viking are o adevarata traditie in domeniu, mai ales datorita experientei acumulate de-a lungul anilor. Toate produsele Vikind au fost realizate pentru a oferi performanta, siguranta si confort in orice conditii meteorologice. Brandul nordic ia nastere in 1931, in Askim, Norvegia. 40 de ani mai tarziu, Viking devine furnizorul de anvelope de incredere pentru clienti ca: Ford, Opel sau Volvo. Castigand peste jumatate din piata de anvelope din Norvegia, producatorul se axeaza pe lansarea produselor pe alte piete europene ca: Olanda, Austria, Italia, Germania sau Elvetia. Pentru a-si consolida pozitia de lider pe piata de anvelope, Viking se aliaza cu unul din cele mai renumite branduri in domeniu, Continental. Astfel, productia de anvelope se extinde, Viking putand sa ofere o gama larga de anvelope pentru diferite tipuri de autovehicule: autoturisme, SUV, camionete, 4x4, furgonete.

Anvelopele de vara Viking se remarca prin design-ul lor unic, dar si prin constructia lor diferita. Acestea sunt realizate din cauciuc natural in amestec cu diversi compusi cu siliciu, ce ofera un timp scazut de franare. Anvelopele de vara au fost realizate astfel incat sa poata oferi confortul si siguranta de care orice conducator auto are nevoie, tinand cont de nivelul scazut de zgomot. Fiind realizate cu ajutorul tehnologiilor moderne, acestea se remarca prin performanta si manevrabilitatea de care dau dovada, oferind un risc redus de acvaplanare. Fiind cele mai rigide anvelope de pe piata, acestea ofera stabilitate totala si au un pret atractiv, mai ales datorita faptului ca au o durata mare de exploatare.

Alegand un brand norvegian cu renume, veti alege calitatea, preturi scazute si performanta a autovehicului condus. Viking a devenit un brand de succes datorita faptului ca pretul mic de achizitie reprezinta un motiv in plus pentru a deveni fani adevarati ai acestui brand. Stim cat de greu este sa conduceti un autoturism cu anvelope de vara nepotrivite. De aceea, va asteptam cu promotii la diverse modele de anvelope Viking pentru a va bucura si dumneavoastra de calitatea norvegiana. Deoarece siguranta este pe primul loc, va recomandam anvelopele de vara Viking, livrabile in maxim 48 de ore.

Galerie Foto
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
Contact