Anvelope Anvelope
Jante

Anvelope CONTINENTAL 4X4 CONTACT

Anvelope Continental Conti4x4Contact

Anvelope speciale pentru vehicule 4x4 şi multifuncţionale. Continental Conti4x4Contact răspunde rapid la acţiunile asupra direcţiei, oferă o rulare confortabilă, rezistenţă la acvaplanare, tracţiune îmbunătăţită şi un nivel de zgomot redus.

Rândurile de proeminenţe de pe această anvelopă care a fost proiectată special pentru vehicule 4x4 asigură o călătorie deosebit de silenţioasă şi comodă pe drumurile obişnuite.

Canelurile longitudinale şi laterale protejează împotriva acvaplanării. Striaţiile multiple asigură tracţiunea atât pe şosea cât şi pe zone de teren uşor accidentat. Astfel gama de anvelope Continental Conti4x4Contact oferă atât siguranţă cât şi confort.

Nervurile centrale asigură confort maxim pe şosea. Densitatea mare a striaţiilor asigură o îmbunătăţire a tracţiunii pe teren accidentat.Anvelope Continental Conti4x4Contact

Anvelope speciale pentru vehicule 4x4 şi multifuncţionale.

Continental Conti4x4Contact sunt anvelope care răspund rapid la acţiunile asupra direcţiei, oferă o rulare confortabilă, rezistenţă la acvaplanare, tracţiune îmbunătăţită şi un nivel de zgomot redus.

Rândurile  proeminente de pe această anvelopă special proiectată pentru vehicule cu tracţiune integrală asigură o călătorie deosebit de silenţioasă şi comodă pe drumuri obişnuite.

Şanţurile longitudinale şi laterale late protejează împotriva aquaplanării. Striaţiile multiple asigură tracţiunea şi pe şosea şi pe terenuri uşor accidentate.

Nervurile centrale late ale acestor anvelope asigură confort maxim pe şosea. Densitatea mare de striaţii îmbunătăţeşte tracţiunea pe teren accidentat.Galerie Foto
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
Contact