Anvelope Anvelope
Jante

Anvelope CONTINENTAL SPORT CONTACT 5 MO

Anvelope Continental Cross Contact LX

 • Manevrabilitate excelentă și performanță la frânare pentru utilizarea pe șosea și pe teren accidentat - anvelopa asigură proprietăți bune de manevrabilitate și frânare chiar și pe terenuri ușoare.
 • Bună protecție împotriva acvaplanării Anvelopa dă dovadă de o bună rezistență la acvaplanare, iar design-ul său previne captarea de pietre.
 • Răspuns precis la viraje și performanțe foarte bune în linie dreaptă - Datorită design-ului flancurilor, anvelopa oferă un răspuns precis la viraje și o foarte bună performanţă în linie dreaptă, rulând în același timp ușor și silențios.


Anvelope Continental Vanco Eco

 • Rentabil datorită rezistenței optimizate la rulare -  prin compusul său special , conceput pentru a reduce rezistența la rulare, consumul de combustibil al Vanco Eco este de asemenea redus.
 • Distanță scurtă de frânare chiar și pe suprafețe umede - prin crearea unui efect de ștergător de parbriz , anvelopa asigură o distanță scurtă de frânare.
 • Manevrabilitate apropiată de cea a unui autoturism  - datorită transferului optim de forțe laterale vehiculul are o manevrabilitate asemănătoare cu cea a unui autoturism


Anvelope Continental Premium Contact5 SUV

 • Aderență perfectă și manevrabilitate optimă în orice situație la volan - conceput pentru a reacționa la stilul dvs de condus, creând manevrabilitate perfectă și aderență deosebită pe șosea.
 • Distanță scurtă de frânare pe suprafețe uscate și umede - conceput pentru a reacționa la stilul dvs de condus, creând manevrabilitate perfectă și aderență deosebită pe șosea.
 • Confort la condus și rezistență mai mică la rulare  -conceput pentru a reacționa la stilul dvs de condus, creând manevrabilitate perfectă și aderență deosebită pe șosea.


Anvelope Continental Conti Sport Contact 5

Noile anvelope ContiSportContact ™ 5 - Controlul nu a fost niciodată aşa sportiv.

Indiferent de condiţii eliminăm riscurile. Cu ContiPremiumContact 5 beneficiaţi de distanţe de frânare scurte pe suprafeţe de drum ud şi uscat, siguranţă maximă şi manevrabilitate optimă în orice situaţie şi vă veţi bucura de un şofat confortabil şi o rezistenţă la rulare redusă.  Distanţe de frânare scurte pe carosabil ud şi uscat.

Noile muchii 3D previn deformarea şi îndoirea blocurilor de pe profilul anvelopei la frânare, oferind o distribuire uniformă a presiunii. În plus, muchiile blocurilor de pe banda de rulare taie pelicula de apă de pe şoselele ude, fapt ce are ca beneficiu major distanţe de frânare mult mai scurte.

Aderenţă maximă

Macro-blocurile optimizate computerizat maximizează suprafaţa de contact a anvelopei la acţiunea fortelor laterale sau la frânare sau în cazul schimbărilor de direcţie la viteze mari. In plus, oferă stabilitate căii de rulare pentru manevrabilitate şi aderenţă excepţionale.

Şofat confortabil şi rezistenţă la rulare redusă.

Combinaţia dintre umărul flexibil al anvelopei şi talonul întărit asigură stabilitatea optimă împreună cu stabilitatea crescută a peretelui lateral.  Acestea au ca beneficiu major un şofat confortabil, manevrabilitate excelentp şi o rezostenţă la rulare redusă.Anvelope Continental Premium Contact 2 SSR

  Anvelope Continental ContiPremiumContact TM 2   Performanţa şi siguranţa pentru masinile de lux si din clasa medie

Anvelopele ContiPremiumContact TM 2   folosesc noile caneluri 3-D. Tehnologia inovatoare optimizează performanţele de frânare atât pe carosabil uscat cât şi ud. Canelurile  3-D disperseaza apa mult mai eficient si conferă deasemenea  întregului ansamblu o stabilitate excepţionala.

Continental ContiPremiumContact 2 sunt anvelope destul de rigide, fapt ce contribuie considerabil la manevrabilitatea maşinii pe care o conduceţi.Anvelope Continental Eco Contact 5 SEAL

Gama de anvelope Continental ContiEcoContact 5 TM

Conflictul dintre distanţă scurtă de frânare pe carosabil ud şi uscat şi rezistenţa la rulare a fost intotdeauna considerat ca fiind extrem de problematic.  Continental a lansat un pneu care rezolvă această problemă îmbunătăţind toate elementele ce contribuie la construcţia benzii de rulare: carcasa, compusii, conturul anvelopei si design-ul profilului. Modificarea conturului anvelopei a permis ca randamentul kilometric al lui  ContiEcoContact 5 TM  să fie ridicat si distanţa de franare pe carosabil ud să fie mică.

 Suma totală a potenţialelor îmbunătăţiri ajuta noii anvelope să obţină o performanţă considerabil mai ridicată şi cu caracteristici mai echilibrate.

Indici de viteză: T->Y

Dimensiunea jantei: (in inch) 14-16

Lăţimea anvelopei: 165 - 225Anvelope Continental Premium Contact 6 RUN FLAT

 • Frânare excepţională pe carosabil ud și randament kilometric mare datorită compușilor special pe bază de silica - compușii cu silica cristalizată din baza și stratul de uzură al anvelopei oferă frânare superioară mai ales în condiții de carosabil ud. Chiar și cu nivel maxim de siguranță oferit, randamentul kilometric a fost îmbunătațit seminificativ- un conflict de dezvoltarea anvelopelor rezolvat.
 • Confort sporit oferit de calea de rulare optimizată - polimerii optimizați pentru rezistență la uzură oferă o îmbunătățire de peste 15% la randamentul kilometric. Noii polimeri au îmbunătățit durabilitatea suprafeței de zgomot pentru fiecare segment de vehicul. În plus, rigiditatea profilului ajută la îmbunătățirea randamentului kilometric și al confortului, și, scad emisiile interioare de zgomot.
 •         Șofat sportiv în orice autoturism datorită profilului optimizat - profilul conceput cu macro-blocuri asigură control maxim și stabilitate în curbe. Acest model complex al umerilor asigură transmisie perfectă a forșelor laterale. În plus, geometria asimetrică a nervurilor oferă rigiditate îmbunătățită și deformare mai redusă a blocurilor pentru o aderență îmbunătățită la acțiunea forțelor laterale.


Anvelope Continental 4x4 Winter Contact

Specialistul pentru condiţii de iarnă pe șosea.

 • Performanță excelentă la tracțiune și frânare - tehnologia în trepte a anvelopei asigură stablitate remarcabilă la condus și forță de tracțiune.
 • Excelent confort la volan și călătorie silențioasă -profilul căii de rulare a anvelopei asigură manevrabilitate excelentă chiar și iarna.
 • Protecţie excelentă la acvaplanare - datorită dislocării eficiente a apei și a lapoviței, anvelopa își îmbunătățește protecția împotriva alunecării pa apă și pe zăpadă.


Galerie Foto
 • Depozit Anvelope Discount
 • Depozit Anvelope Discount
 • Depozit Anvelope Discount
 • Depozit Anvelope Discount
Contact