Anvelope Anvelope
Jante

Anvelope CONTINENTAL VANCO CAMPER

Anvelope Continental VancoCamper

Şofat uşor şi confortabil pentru vacanţe în siguranţă.

Maşinile de excursie, rulotele sau după denumirea des întâlnită Camper Vans, au nevoie de anvelope corespunzătoare pentru a fi un partener de drum foarte bun în excursii. Siguranţa şi confortul sunt două criterii pe care o anvelopă a celor de la Continental trebuie sa le îndeplinească.

Astfel  VancoCamper a fost special concepută pentru a fi folosită la echiparea unei “case mobile". Printre calităţile notabile se numară rezistenţa la acvaplanare şi frânarea promptă în condiţii meteo dificile.

Anvelopele VancoCamper pot susţine greutatea unei rulote încarcate, aceasta fiind stabilă şi uşor de condus chiar şi pe un teren greu de parcurs.

Anvelopele Continental VancoCamper satisfac doleanţele constructorilor de rulote, ale presei de specialitate şi mai ales ale excursioniştilor. Se conformează standardului special de anvelope „CP“ (Camping Pneu).

Ideea de bază pentru VancoCamper este de a utiliza tehnicile Vanco îndelung verificate şi de a optimiza aceste performanţe pentru solicitările speciale ale voiajului în rulotă astfel încât sa acopere nevoile acestui segment de piaţă special.Galerie Foto
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
Contact