Anvelope Anvelope
Jante

Anvelope DUNLOP FASTRESPONSE

Anvelope Dunlop FastResponse

Concepute pentru o gama variată de autoturisme, anvelopele Dunlop Sport Fast Response garantează siguranță în orice condiții pe timp de vară.

Atât pe carosabil ud cât și uscat oferă stabilitate, rezistență la acvaplanare și precizie în viraje.

Cu Anvelopa Dunlop Sport Fast Response prin tehnologia Multi Radius de distribuire a presiunii uniform pe suprafața de contact, virajele sunt mult mai stabile.Anvelope Dunlop Fastresponse

Anvelopa Dunlop Fastresponse oferă feedback excepțional din partea drumului, pentru manevrabilitate ușoară pe drumuri umede și uscate.

Caracteristici și beneficii:

Distanță de frânare mai scurtă pe carosabil umed - prevăzută cu caneluri care elimină rapid apa pe vreme ploioasă, reducând riscul de acvaplanare, datorită compusului de silică , sporește aderența pe carosabilul ud, ccea ce ajută la obținerea unor distanțe de frânare mai scurte.

Control precis la viraje - suprafața asimetrica de rulare este prevăzută cu un bloc de cuplare rigid, pentru a se păstra stabilitatea în viraje. Datorită presiunii care este distribuită uniform pe întreaga suprafață de contact a anvelopei, rezultatul este tranziție mai lină de la deplasarea în direcție dreaptă la viraje.

Randament kilometric mai bun - suprafața de rulare are un compus care are rolul de a minimiza pierderea de energie și uzură, rezultatul fiind o anvelopă mai durabilă, ceea ce înseamnă un consum redus de combustibil.Galerie Foto
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
Contact