Anvelope Anvelope
Jante

Anvelope DUNLOP SPORT 01

Anvelope Dunlop Sport 01

Anvelopele de vară Dunlop Sport 01 au fost concepute cu un profil asimetric pentru automobilele din clasă medie și cele de lux. Performanțele sunt echilibrate în cazul Sport 01 indiferent de condițiile de drum.

Confort, siguranță și aderență sunt caracteristici de bază ale acestei anvelope. Tri-zona benzii de rulare a anvelopei Dunlop Sport 01 combină confortul unei rulări line cu sportivitatea și rezistența sporită la acvaplanare.

Dunlop Sport 01 sunt anvelope ce oferă stabilitate în viraje, asigură un consum de combustibil scăzut și are o durată de viață mai mare decât anvelopele obișnuite din aceeași clasă. Compusul din siliciu asigură aderența și stabilitate pe drumuri uscate cât și ude.Anvelope Dunlop Sport 01

Anvelopa Dunlop Sport 01 este o anvelopă versatilă, universală, pentru vehiculele de clasă medie și lux.

Caracteristici și beneficii:

Aderență îmunătățită pe carosabil umed și uscat - prevăzută cu blocuri speciale în cadrul benzii de rulare , care elimină rapid apa chiar și în condiții meteo dificile, pentru a vă putea deplasa chiar și în cele mai extreme condiții meteo. Realizată cu compusul din silică care aigură o aderență și o viteză de frânare mai bune atât pe suprafată umedă, cât și pe suprafață uscată.

Manevrabilitate la viteză mare - proiectată pentru o manevrabilitate ușoară pe banda de rulare. Pentru că iți menține forma chiar și la viteze mari , este precisă pe viraje. Modelul asimetric al benzii de rulare , oferă, stabilitate în curbe și porțiuni drepte. Cu ajutorul acestor caracteristici condusul pe drumurile de țară și autostrăzi este o simplă formalitate.

Performanțe excepționale în orice condiție - canalul de rulare asimetric pentru această anvelopă sportivă, inovatoare, este realizat pentru a stimula performanțele zilnice. Cele trei segmente disctincte oferă un amestec rezistent la acvaplanare, pentru o deplasare ușoară și fără efort.Galerie Foto
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
Contact