Anvelope Anvelope
Jante

Anvelope DUNLOP SPORT 01 RUN FLAT

Anvelope Dunlop Sport 01 Run Flat

Anvelopa Dunlop Sport 01 este o anvelopă versatilă, universală, pentru vehiculele de clasă medie și lux.

Caracteristici și beneficii:

Aderență îmunătățită pe carosabil umed și uscat - prevăzută cu blocuri speciale în cadrul benzii de rulare , care elimină rapid apa chiar și în condiții meteo dificile, pentru a vă putea deplasa chiar și în cele mai extreme condiții meteo. Realizată cu compusul din silică care aigură o aderență și o viteză de frânare mai bune atât pe suprafată umedă, cât și pe suprafață uscată.

Manevrabilitate la viteză mare - proiectată pentru o manevrabilitate ușoară pe banda de rulare. Pentru că iți menține forma chiar și la viteze mari , este precisă pe viraje. Modelul asimetric al benzii de rulare , oferă, stabilitate în curbe și porțiuni drepte. Cu ajutorul acestor caracteristici condusul pe drumurile de țară și autostrăzi este o simplă formalitate.

Performanțe excepționale în orice condiție - canalul de rulare asimetric pentru această anvelopă sportivă, inovatoare, este realizat pentru a stimula performanțele zilnice. Cele trei segmente disctincte oferă un amestec rezistent la acvaplanare, pentru o deplasare ușoară și fără efort.Galerie Foto
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
Contact