Anvelope Anvelope
Jante

Anvelope DUNLOP SPORT MAXX GT

Anvelope Sport Maxx GT

Anvelopele Dunlop Sport Maxx GT sunt ideale pentru autoturismele performante. Beneficiază de o aderență sporită și o rezistență excepțională la acvaplanare.

Dunlop Sport Maxx GT este o anvelopă cu un model asimetric al benzii de rulare care oferă manevrabilitate precisă și stabilitate excelentă atât la viteze mari cât și în curbe.Anvelope Dunlop Sport Maxx GT

Anvelopa Dunlop Sport Maxx GT asigură o experiență de pilotaj sportiv de înaltă performanță, cu o aderență, manevrabilitate și stabilitate excepționale.

Caracteristici și beneficii

Manevrabilitate precisă datorită tehnologiei Touch - profil mai sensibil al benzii de rulare , care mărește suprafața de contact dintre anvelopă și carosabil.

Stabilitate îmbunatățită la viraje - prin distribuirea omogenă a presiunii pe suprafața de contact a anvelopei, Dunlop Sport Maxx GT își poate menține forma chiar și la deplasarea la viteză mare. 

Frânare rapidă pe carosabil uscat - aderență excepțională pe carosabil cu ajutorul compusului specializat pentru benzi de rulare. Combinat cu negru de fum pentru curse, asigură o aderență optimă pe carosabil uscat, ceea ce înseamnă o frânare rapidă.

 


Galerie Foto
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
Contact