Anvelope Anvelope
Jante

Anvelope MICHELIN LATITUDE CROSS

Anvelope Michelin Latitude Cross

Anvelopă 4x4 cu tracțiunea unei anvelope off-road și confortul unei anvelope on-road care se remarcă printr-un randament kilometric excelent.

Tracțiunea și rezistența unei anvelope off-road

Designul agresiv al flancului și numărul mare de lamele și forma agresivă a benzii de rulare Mud Catcher oferă anvelopei Michelin Latitude  Cross tracțiune de excepție atât pe suprafețe uscate cât și umede. Amestecul de cauciuc "terrain - proof" este o inovație tehnologică derivată din pneurile Michelin de utilaje industriale și construcții , care fac obiectul unei abraziuni mai rapide din cauza pietrișului.

Conforul unei anvelope de șosea

Forma  curbată a lamelelor profilului Michelin Latitude Cross a fost special concepută pentru a asigura între anvelopă și drum un contact gradual, evitând astfel efectul de ciocan care produce zgomotul de nivel ridicat asociat cu sculpturile anvelopelor off-road.

Randament kilometric excelent

Michelin Latitude Cross oferă un randament kilometric foarte mare , fără a renunța la performanțele specifice on și off-road, ceea ce o face unică.

Amestecul de cauciuc "terrain-proof" este o inovație tehnologică derivă din pneurile Michelin de utilaje industriale și construcții , care fac subiectul unei abraziuni mai rapide din cauza pietrișului. Prin sporirea rezistenței la neregularitățile solului, amestecul terrain-proof permite conducătorilor auto să conducă vehiculele pe teren off-road.

În special, se reduce uzura:

  • în utilizarea polivalentă (pe orice suprafață de drum, pietriș,etc)
  • cu vehiculele încărcate (trăgând o remorcă , un yacht, etc.)

 Galerie Foto
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
Contact