Anvelope Anvelope
Jante

Anvelope NOKIAN ALL WEATHER +

Anvelope All Weather Plus

Sunt anvelope ce fac faţă cu brio celor patru anotimpuri, fiind destinate în principal şoferilor care nu circulă frecvent iarna. Acestea îmbină competenţa Nokian de a fabrica anvelope de iarnă de foarte bună calitate cu caracteristicile şi proprietăţile unei anvelope all season.

Nokian All Weather Plus sunt anvelope ecologice la fabricarea cărora sunt folosite doar uleiuri purificate, uşor aromatice.

Aderenţa pe carosabil uscat, ud sau acoperit de zăpadă este una bună ce oferă atât rezistenţă la acvaplanare cât şi stabilitate în viraje vara şi iarna.

Nici confortul nu este neglijat, aceste anvelope fiind silenţioase în timpul rulării.

Anvelope Nokian  - Trust the Natives!Anvelope Nokian

 

 

Anvelopele Nokian sunt născute, crescute şi testate să reziste şi să ofere performanţe maxime în condiţiile solicitante din Nordul Europei. Nokian Tyres livrează cele mai bune performanţe chiar şi în situaţii cu adevarat extreme.

Nokian Tyres are o experienţă de peste 75 de ani în fabricarea anvelopelor performante chiar şi în condiţii extreme şi este de asemenea producatorul care a inventat anvelopa de iarnă încă din 1934.

Finlandezii de la Nokian sunt deţinătorii recordului mondial viteză la rularea pe gheaţă, atat cu un automobil pe benzină (331.61 km/h), cât şi cu un automobil electric (252.09 km/h), fiind adevaraţi pionieri al industriei care vin mereu pe piaţa de profil cu inovaţii ce depăşesc limitele cotidiene. 

Update 9 Martie 2013: Pe 9 Martie 2013  Janne Laitinen, pilotul de teste al Nokian Tyres a depășit recordurile stabilite în anul precedent la rularea pe gheață,  atingând acum 335.71 km/h cu un automobil cu benzină și 260 km/h cu un automobil electric.

Condiţiile extreme nu se depăşesc cu imaginaţie, ci cu idei implementate şi testări repetate!

Vezi toate rezultatele obținute de anvelope de iarnă Nokian în Germania aici.Galerie Foto
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
Contact