Anvelope Anvelope
Jante

Anvelope NOKIAN HT SUV

Anvelope Nokian HT SUV

 

Anvelopele Nokian HT SUV fac parte din programul DSI Satisfaction. Dacă din orice motiv nu ești mulțumit de ele, le poți returna în 14 zile, iar noi iți dăm toți banii înapoi. Citiți mai multe detalii aici despre programul DSI Satisfaction.

Nokian HT SUV sunt anvelope ce livrează cele mai bune performanţe pe asfalt,  comportându-se excellent şi pe drumurile înguste şi întortocheate, acoperite cu pietriş sau nisp.

Nokian HT SUV are o structură proiectată special pentru SUV-urile versatile. Centura de oţel este acoperită de un strat de naylon fără cusături care îmbunătăţeşte reacţia la comenzi şi manevrabilitatea vehiculului.

Profilul asimetric vă oferă un şofat precis şi sigur pe suprafeţe de drum ud sau uscat, iar inelele centrifugale sunt menite să îndepărteze din banda de rulare pietricelele sau alte corpuri dure, alături de protecţia pentru jante toate aceste elemente măresc durata de viaţă a anvelopei.

Veţi beneficia la maxim de toate aceste performanţe caracteristice gamei de anvelope Nokian HT SUV pe intreaga durata de viaţă grantată de producător.

Nu uitaţi însă să verificaţi mereu Indicatorul de Siguranţă  -  DSI - pentru a rula mereu în condiţii optime.

 • Nokian Cool Silica – un nou compus pe bază de siliciu dezvoltat special pentru ca anvelopele de vară să se comporte impecabil pe o plajă de temperaturi cât mai mare
 • Inle centrifugale pentru eliminarea pietrelor
 • Blocuri special concepute pentru trasee off road
 • Tehnologie care are la bază uleiurile purificate
 • Design inteterior-exterior – special pentru sezonul de vară
 • Indicator de siguranţă şi rezistenţă la acvaplanare
 • Protecţie pentru jante

Anvelope Nokian - Trust the natives !Anvelope Nokian

 

 

Anvelopele Nokian sunt născute, crescute şi testate să reziste şi să ofere performanţe maxime în condiţiile solicitante din Nordul Europei. Nokian Tyres livrează cele mai bune performanţe chiar şi în situaţii cu adevarat extreme.

Nokian Tyres are o experienţă de peste 75 de ani în fabricarea anvelopelor performante chiar şi în condiţii extreme şi este de asemenea producatorul care a inventat anvelopa de iarnă încă din 1934.

Finlandezii de la Nokian sunt deţinătorii recordului mondial viteză la rularea pe gheaţă, atat cu un automobil pe benzină (331.61 km/h), cât şi cu un automobil electric (252.09 km/h), fiind adevaraţi pionieri al industriei care vin mereu pe piaţa de profil cu inovaţii ce depăşesc limitele cotidiene. 

Update 9 Martie 2013: Pe 9 Martie 2013  Janne Laitinen, pilotul de teste al Nokian Tyres a depășit recordurile stabilite în anul precedent la rularea pe gheață,  atingând acum 335.71 km/h cu un automobil cu benzină și 260 km/h cu un automobil electric.

Condiţiile extreme nu se depăşesc cu imaginaţie, ci cu idei implementate şi testări repetate!

Vezi toate rezultatele obținute de anvelope de iarnă Nokian în Germania aici.Galerie Foto
 • Depozit Anvelope Discount
 • Depozit Anvelope Discount
 • Depozit Anvelope Discount
 • Depozit Anvelope Discount
Contact