Anvelope Anvelope
Jante

Anvelope NOKIAN I3

Anvelope Nokian i3

Anvelopele Nokian I3 fac parte din programul DSI Satisfaction. Dacă din orice motiv nu ești mulțumit de ele, le poți returna în 14 zile, iar noi iți dăm toți banii înapoi. Citiți mai multe detalii aici despre programul DSI Satisfaction.

Nokian i3 sunt anvelope de vară special create pentru maşinile din clasa economică şi cele de dimenisuni medii. Trei caneluri longitudinale principale asigură un comportament excepţional în situaţii de acvaplanare şi măresc gradul de stabilitate al autoturismului, păstrând şi un nivel de zgomot foarte scăzut atât pe suprafeţe uscate, cât şi umede. 

Compuşii de siliciu din structura anvelopei Nokian i3 asigură o aderenţă optimă pe carosabil ud sau uscat. Cu anvelope Nokian i3 maşinile de dimensiuni mici şi medii vor beneficia de o manevrabilitate precisă şi un nivel de zgomot scazut, dar şi de un consum de carburant redus.

 

  • Precizie
  • manevrabilitate
  • nivel de zgomot scăzut
  • consum de carburant redus

Anvelope Nokian - Trust the Natives!

Videoclipul alăturat vă explică cum funcţionează sistemul Drive Safety Indicator şi cum se poate observa gradul de uzură a anvelopelor.

 Anvelope Nokian

 

 

Anvelopele Nokian sunt născute, crescute şi testate să reziste şi să ofere performanţe maxime în condiţiile solicitante din Nordul Europei. Nokian Tyres livrează cele mai bune performanţe chiar şi în situaţii cu adevarat extreme.

Nokian Tyres are o experienţă de peste 75 de ani în fabricarea anvelopelor performante chiar şi în condiţii extreme şi este de asemenea producatorul care a inventat anvelopa de iarnă încă din 1934.

Finlandezii de la Nokian sunt deţinătorii recordului mondial viteză la rularea pe gheaţă, atat cu un automobil pe benzină (331.61 km/h), cât şi cu un automobil electric (252.09 km/h), fiind adevaraţi pionieri al industriei care vin mereu pe piaţa de profil cu inovaţii ce depăşesc limitele cotidiene. 

Update 9 Martie 2013: Pe 9 Martie 2013  Janne Laitinen, pilotul de teste al Nokian Tyres a depășit recordurile stabilite în anul precedent la rularea pe gheață,  atingând acum 335.71 km/h cu un automobil cu benzină și 260 km/h cu un automobil electric.

Condiţiile extreme nu se depăşesc cu imaginaţie, ci cu idei implementate şi testări repetate!

Vezi toate rezultatele obținute de anvelope de iarnă Nokian în Germania aici.Galerie Foto
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
Contact