Anvelope Anvelope
Jante

Anvelope NOKIAN VAN WR C

Anvelope Nokian WR C Van

Sunt anvelope destinate autovehiculelor comerciale de dimensiuni nu foarte mari şi celor care au ca scop transportul pasagerilor.

Echipandu-vă flotele de autoturisme utilitare cu anvelope Nokian WR C Van veţi beneficia din plin de proprietăţile excelente oferite de producătorul finladez de anvelope ce nu face compromisuri când vine vorba de siguranţă şi confort chiar şi la viteze mari, indiferent de cât de mult cântăreşte marfa transportată.

Aceste anvelope au aderenţă sporită pe suprafeţe ude, acoperite cu un strat nu foarte gros de zăpadă sau gheaţă şi sunt silenţioase în timpul rulării datorită rezistenţei mici la frecare.

Anvelope Nokian Tyres - Trust the Natives!Anvelope Nokian

 

 

Anvelopele Nokian sunt născute, crescute şi testate să reziste şi să ofere performanţe maxime în condiţiile solicitante din Nordul Europei. Nokian Tyres livrează cele mai bune performanţe chiar şi în situaţii cu adevarat extreme.

Nokian Tyres are o experienţă de peste 75 de ani în fabricarea anvelopelor performante chiar şi în condiţii extreme şi este de asemenea producatorul care a inventat anvelopa de iarnă încă din 1934.

Finlandezii de la Nokian sunt deţinătorii recordului mondial viteză la rularea pe gheaţă, atat cu un automobil pe benzină (331.61 km/h), cât şi cu un automobil electric (252.09 km/h), fiind adevaraţi pionieri al industriei care vin mereu pe piaţa de profil cu inovaţii ce depăşesc limitele cotidiene. 

Update 9 Martie 2013: Pe 9 Martie 2013  Janne Laitinen, pilotul de teste al Nokian Tyres a depășit recordurile stabilite în anul precedent la rularea pe gheață,  atingând acum 335.71 km/h cu un automobil cu benzină și 260 km/h cu un automobil electric.

Condiţiile extreme nu se depăşesc cu imaginaţie, ci cu idei implementate şi testări repetate!

Vezi toate rezultatele obținute de anvelope de iarnă Nokian în Germania aici.Galerie Foto
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
Contact