Anvelope Anvelope
Jante

Anvelope NOKIAN WEATHERPROOF

Anvelope Nokian Weatherproof

Anvelopele Nokian Weatherproof oferă o siguranță de primă clasă, performanță ridicată și rezistență la uzură pe tot parcursul anului. Această gamă nouă de anvelope All Weather combină o siguranță pe care te poți baza iarna cu stabilitatea precisă a șofatului și manevrabilitatea fermă a anvelopelor de vară Nokian. Toate dimensiunile au simbolul fulgului de nea (3PMSF) , ceea ce indică faptul că toate anvelopele au fost omologate în mod oficial pentru a fi utilizate iarna. Rezistența  mică de rulare a anvelopelor Nokian Weatherproof reduce și consumul de combustibil și emisiile de CO2.

Șosele acoperite cu zăpadă

Rămâne flexibilă și la temperaturi scăzute, oferind o aderență puternică și o frânare percisă pe zăpadă.

Șosele ude

Previne în mod eficient deraparea pe mâzgă și acvaplanarea și oprește instant pe șoselele ude.

Șosele uscate

Stabilitate și aderență ridicate, chiar și la viteze mari pe șoselele uscate.

Rezistență la uzură pe tot parcursul anului

Compușii din banda de rulare se comportă minunat la o gamă largă de temperaturi și pot face față procesului de uzură rapidă  din timpul verilor fierbinți.

Sigur iarna, precis vara. Versatilul Nokian Weatherproof este o anvelopă de iarnă cu caracteristici excelente de aderentă. Totodată este și o anvelopă de vară care rulează cu precizie în timpul verilor fierbinți. Compușii din banda de rulare sunt adaptați pentru orice condiții. Iarna, aderența  este excelentă la temperaturi în jur de  0 grade și putin sub zero. Compușii din noua generație de siliciu permit aderență buna pe carosabilul ud și rezistență mică la rulare, care reduc consumul de combustibil.

 

 Galerie Foto
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
Contact