Anvelope Anvelope
Jante

Anvelope TOYO OPEN COUNTRY HT

Toyo Tire & Rubber

 

 

Toyo Tire & Rubber Co., Ltd este unul din liderii producătorilor de anvelope cu filiale şi reprezentanţe în mai mult de 100 de regiuni. Compania deţine peste 6000 de angajaţi în acest moment. Grupul a fost fondat în 1945 şi are sediul principal în Osaka, Japonia.

Activitatea grupului are la bază trei competenţe corelate: anvelope, tehnologie pentru industria auto şi produse chimice. TOYO TYRES a fost prezentă pe piaţa europeana timp de peste 30 de ani, până în 2005 când a fost fondată Toyo Tires Europe GmbH, ca şi origanism de conducere a operaţiunilor pentru întregul continent european.
Activitatea principală a TOYO TYRES constă în dezvoltarea, producerea și promovarea anvelopelor premium. Gama de produse polivalentă include anvelope de vară și iarnă pentru tursime, vehicule 4x4, precum și pentru vehicule comerciale și de mare tonaj.
 Anvelope Toyo Open Country HT

Toyo Open Country HT este anvelopă de șosea cu capabilități de pneu off road, dedicată vehiculelor 4x4 si SUV-urilor. Beneficiază de un zgomot la rulare diminuat și de o durată de viață mare, datorită compușilor pe bază de dioxid de siliciu. Banda de rulare este prevăzută cu canale ample pentru o eficientă evacuare a apei.

Indici de viteză: S, T și H

Dimensiuni de la 15 la 22 de inch.

Marcaj M + S

Tehnologie de construcție:

Pată de contact cu suprafață mare și profil pătrat - Durată de viață mare și prevenirea uzurii neuniforme

Cord metalic de mare rezistență - Manevrabilitate și stabilitate

Îmbinare în spirală a capătului pliului - Rezistență la uzura apărută la rulare cu viteze mari și prevenirea uzurii neuniforme

Pliuri duble, de mare rezistență, din polyester - Manevrabilitate, stabilitate și forță

Funcționalitățile profilului:

Zonă de rulare mare cu umeri în formă de pătrat - Durată de utilizare mare

Evacuarea apei

Blocuri multiple cu taietură oblică - Reducerea uzurii neuniforme

Umăr cu nervură circumferențială - Nivel de zgomot redus și un grad mare de confort

Caneluri multi-val - Prevenirea uzurii în zona umărului anvelopei

Funcționalități și beneficii:

Zgomot redus pentru un confort ideal - Nervura circumferențială de pe umărul anvelopei reduce nivelul de zgomot, în timp ce utilizarea canelurilor multi-val reduc uzura blocurilor cramponate, oferind un confort remarcabil.

Durată de utilizare mai mare - Suprafața mare de contact, umerii robuști și noii compuși ai benzii de rulare asigură o durată de utilizare mai mare a pneului.

Performanțe de top pe drumuri acoperite de precipitații - Canalele supradimensionate, drepte, oferă o remarcabilă evacuare a apei.

Pata de contact a fost optimizată prin simulari computerizate, pentru a atinge capabilități uimitoare în ceea ce privește manevrabilitatea pe carosabil cu precipitații (apă, zăpadă)Galerie Foto
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
Contact