Anvelope Anvelope
Jante

Anvelope TOYO PROXES T1R

Toyo Tire & Rubber

 

 

Toyo Tire & Rubber Co., Ltd este unul din liderii producătorilor de anvelope cu filiale şi reprezentanţe în mai mult de 100 de regiuni. Compania deţine peste 6000 de angajaţi în acest moment. Grupul a fost fondat în 1945 şi are sediul principal în Osaka, Japonia.

Activitatea grupului are la bază trei competenţe corelate: anvelope, tehnologie pentru industria auto şi produse chimice. TOYO TYRES a fost prezentă pe piaţa europeana timp de peste 30 de ani, până în 2005 când a fost fondată Toyo Tires Europe GmbH, ca şi origanism de conducere a operaţiunilor pentru întregul continent european.
Activitatea principală a TOYO TYRES constă în dezvoltarea, producerea și promovarea anvelopelor premium. Gama de produse polivalentă include anvelope de vară și iarnă pentru tursime, vehicule 4x4, precum și pentru vehicule comerciale și de mare tonaj.
 Anvelope Toyo Proxes T1R

O anvelopă de vară foarte înaltă performanță (ultra high performance) cu un profil deschis în formă de V și tehnologie Multi-Pitch de distribuire repetitivă a blocurilor laterale cu dimensiuni variabile.

Proxes T1R combină manevrabilitatea excelentă cu uimitoarele abilități pe carosabil ud, nivelul de zgomot diminuat și durata de viață mai mare.

Înlocuit în prezent, în cazul unor dimensiuni, de Proxes T1 Sport, modelul Proxes T1R rămâne o anvelopă de foarte înaltă performanță cu caracteristici potrivite nevoilor șoferilor cu un stil de condus sportiv.

Indici de viteză: V, W și Y

Gamă de dimensiune: de la 14 la 22 de inch.

Tehnologie de construcție:

Canale cu formă de săgeată - Designul agresiv al profilului unidirectional a prevăzut și canale în forma literei V pentru o mai bună drenare a apei.

Suprafață mare de contact - Cantitatea mare de cauciuc care vine în contact cu suprafața de rulare asigură o aderență de invidiat.

Pliuri metalice supradimensionate

Manevrabilitate excelentă.

Rezistență la viteze foarte mari.

Suprafață ridicată a învelișului din naylon (sau polyester)  - Răspuns foarte precis și tracțiune excelentă.

Funcționalitățile profilului

Profil unidirecțional cu design în V - Capabilități uimitoare în situațiile de acvaplanare

Nervură solidă a benzii de rulare - Grad de manevrabilitate excelent, durată de viață mai mare și un nivel de zgomot redus până la finalul întregii perioade de utilizare a pneului.Galerie Foto
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
Contact