Anvelope Anvelope
Jante

Anvelope VIKING PRO TECH II

Anvelope Viking ProTech II

Anvelopele de vară ProTech II sunt cel mai nou membu al familiei Viking. Noul ProTech II are un profil asimetric care se comportă perfect atât pe carosabil umed cât şi pe drumurile uscate, permițându-vă să vă bucuraţi de plăcerea condusului şi pe parcursul ploilor de vară. 

Combinaţia de blocuri rigide de pe umărul anvelopelor asigură manevrabilitate precisă, precum şi aderenţă optimizată pentru performanţe excelente de frânare.

Blocurile din interiorul benzii de rulare combinate cu şanţurile multiple aduc o aderenţă surprinzătoare pe carosabil ud şi vă ajută să imbunătăţiţi manevrabilitatea.


Şanţurile circumferenţiale şi laterale combinate cu cei mai recenţi compuşi de siliciu ai benzii de rulare maximizează drenajul apei şi optimizează aderenţa anvelopelor Viking ProTech II, astfel reducandu-se simţitor riscul de acvaplanare. 

Anvelopele  ProTech II  de la Viking, marcă a grupului Continental vă oferă performanţe remarcabile comparativ cu alte produse din gama economică. 
 Anvelope Viking

Harta ne spune totul: Norvegia.

Însă acesta este doar unul dintre lucrurile care face Norvegia unică. Norvegia este ţara unde istoria a fost scrisă de poporul mândru al Vikingilor, mai mult decât în orice alt loc din Europa.

Marca Viking, deţinută de grupul german Continental - nu numai că poartă numele, ci le şi întruchipează o imagine specifică a Nordului, o valoare recunoscută la nivel global.

Viking este o marcă tradiţională, cu mulţi ani de experienţă în fabricarea anvelopelor. 
Şoferii care achiziţionează anvelopele Viking apreciază calitatea garantată de producţia europeană de top.
Fiecare anvelopă are la bază valori nordice solide - asigurând caracteristici excelente pe carosabil ud şi performanţă de încredere pe carosabil uscat, oferind un nivel înalt de siguranţă, plus o experienţă de şofat extrem de plăcută.Galerie Foto
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
Contact