Anvelope Anvelope
Jante

Echipeaza-ti corect masina pentru iarnă!

Echipamentul de iarnă al autoturismului:

  • Anvelope de iarnă

  • Antigel

  • Racletă/Spray pentru dezghețare geamuri

  • Lopată de zăpadă

  • Lichid spălare parbriz antiîngheț

  • Lanțuri


Anvelopele de iarnă
pneurile de iarnă sunt esențiale în sezonul rece, pentru ca sunt produse special pentru a face fața condițiilor de drum de pe parcursul iernii. anvelopele de vară, datorită temperaturilor scăzute din periaoda de iarnă, sunt pur si simplu de neutilizat, ele devenind extrem de rigide, nemaiputand oferi conducătorilro auto niciun fel de siguranță sau performanțe.

Lanțurile
sunt prezență obligatorie in mașina voastra pentru ca este posibil să ajungeți în situații extrem de dificile și acestea vă vor fi de folos, sau de ce nu, pot ajuta un alt participant la trafic care nu este echipat corespunzator.

Antigelul
Cu toate că tehnologia evoluează extreme de rapid, motoarele vehiculelor încă nu sunt foarte eficiente energetic, transformarea carburantului în energie mecanică fiind redusă, cea mai mare parte a carburantului ( aprox. 70% ) fiind transformată în caldură, care este disipată de sistemul de răcire al autovehicului pentru a menţine motorul la o temperatură optimă, împiedicând supraîncălzirea motorului. Acesta functionează cel mai bine la o temperatură constantă de aprox. 90 °C. Dacă motorul este rece, componentele se uzează mai repede, motorul este mai puţin eficient şi emite mai multe noxe. Deci, o altă sarcină a sistemului de răcire este de a permite motorului să ajungă la temperatura de lucru optimă cât mai repede şi să menţina motorul la acea temperatură pe durata funcţionării.

Sistemul de răcire bazat pe lichid de răcire sau antigel foloseşte fluidul pentru a efectua transferul de căldură. Pe masură ce lichidul trece prin motor, acesta absoarbe căldura, răcind motorul. După ce fluidul părăseşte motorul, trece prin radiator şi transferă astfel căldura reţinută către aerul care circulă prin radiator.

Antigelul de tip G11 are o culoare albastră sau verde şi are în compoziţie ethanol glycol, care este un element coroziv şi se evaporă repede.

Antigelul de tip G12 nu contine silicati şi nivelul de fosfaţi din compoziţie este foarte scazut. Acesta este rosu sau roz.

Durata medie de viaţă a antigelului este de doi, trei ani sau 200.000 de kilometri. Acesta trebuie schimbat apoi însă nu înainte de a folosi soluţii de curăţare a radiatorul, soluţii de tip Radiator Flush. Aceste soluţii curaţă întregul circuit şi ajută la o mai bună funcţionare a vehiculului dvs.

Iată de ce este foarte important să folosiţi lubrifianţi performanţi, comercializaţi în centre dedicate serviciilor auto şi nu in magazine de tip cash and carry sau hypermaketuri.

Veţi avea certitudinea că aţi făcut cele mai bune achiziţii pentru autovehiculul dvs. contând pe consultanţa unui personal specializat.

Racletă/Spray pentru dezghețare geamuri și lichidul de parbriz pentru iarnă

Vizibilitatea pe timp de iarnă este extrem de importantă. Asigurați-vă ca produsele pe care le folosiți pentru curațarea parbrizului au fost fabricate pentru a fi utilizate la temperaturi joase. Nu își dorește nimeni un lichid de parbriz care va înghța în cateva secunde, reducând vizibilitatea conducătorului auto.
Galerie Foto
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
Contact