Anvelope Anvelope
Jante

Garanție și returnare

Producătorii de anvelope și jante, respectiv vânzătorul S.C. A.G. Business Consulting S.R.L., garantează că produsele nu sunt contrafăcute, garantează lipsa defecțiunilor de material sau fabricație și uzură prematură a anvelopelor vândute, conform standardelor internaționale DOT nr. 109 și 119, ECE nr. 30 și 54, ETRTO, cu respectarea parametrilor imprimați pe anvelopă și a prevederilor prezentului certificat de garanție.

Toate anvelopele comercializate de S.C. A.G. Business Consulting S.R.L. beneficiază de garanția comercială, care se acordă până la atingerea unei uzuri a benzii de rulare de 1.6 mm la anvelopele pentru autoturisme și de 2 mm la anvelopele pentru camioane, dar nu mai mult de 24 de luni de la data înscrisă pe factura de vânzare și în condițiile unei exploatări/utilizări corespunzătoare.

Pentru jantele comercializate garanția este de 24 de luni de la data înscrisă pe factura de vânzare.

Pentru lipsa conformității produsului se acordă o garanție de 24 de luni, conform prevederilor Legii nr. 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora.

S.C. A.G. Business Consulting S.R.L. asigură cumpărătorului lipsa de conformitate apărută în termen de 2(doi) ani de la livrare, în funcție de durata medie de viață a produsului. Pentru anvelope durata medie de viață este până la atingerea unei uzuri a benzii de rulare de 1.6 mm la anvelopele pentru autoturisme și de 2 mm la anvelopele pentru camioane. Pentru jante durata medie de viață este de 3 (trei) ani.

Producătorul / vânzătorul de anvelope și jante acordă garanție pentru viciile ascunse în conformitate cu prevederile O.G. nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor, modificată și completată, pentru durata medie de utilizare a produselor.

Pentru lipsa conformității produsului se acordă o garanție de 24 de luni, conform prevederilor Legii nr. 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora.

Camerele de aer și benzile de jantă beneficiază de o garantie de 12 luni de la data cumpărării cu condiția ca acestea să fie reclamate înainte de montare. În cazul unor reclamații întemeiate, acestea se vor înlocui integral. Camerele de aer și benzile de jantă montate nu beneficiază de garanție.

Drepturile consumatorului sunt cele prevăzute în capitolul III, articolele 9 – 14 din Legea nr. 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora, cu modificările și completurile ulterioare (denumită în continuare Legea nr. 449/2003) și în Ordonanta nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor, cu modificările și completările ulterioare (denumită în continuare Ordonanța nr. 21/1992).

Prezentul certificat de garanție nu afectează drepturile consumatorului conferite prin Legea nr. 449/2003 și prin Ordonanța nr. 21/1992. În cazul lipsei conformității orice reparare sau înlocuire va fi făcută în cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilită de comun acord între vânzător și cumpărător.

Situații în care nu se acordă garanții:

- Anvelope care nu au fost comercializate de vânzător;

- Anvelope ce prezintă înțepături, tăieturi, zgârieturi, ruperi de material;

- Anvelope montate pe jante nerecomandate (tip / dimensiune necorespunzatoare), deformate, corodate, sau cu alt defect evident;

- Anvelope care au fost montate în service-uri neautorizate;

- Folosirea unei dimensiuni incorecte a anvelopei sau a unui profil necorespunzător domeniului de utilizare;

- Montarea improprie sau neprofesională, lipsa echilibrării ansamblului anvelopă / jantă;

- Folosirea anvelopei într-o pozitie geometrică necorespunzatoare sau defecte ale anvelopei cauzate de părți ale mașinii care lucrează necorespunzător (defecte mecanice ale autovehiculului );

- Nerespectarea instrucțiunilor de presurizare, sarcina și viteza de rulare inscripționate pe flancul anvelopei;

- Defecte de natură mecanică sau chimică (deformări prin presare, îndoire, lovire, apropiere de surse de căldură);

- Modificarea suprafeței anvelopei ca urmare a tăieturilor sau folosirii ei în scopuri sportive;

- Anvelope reparate sau cu profilul de rulare sub limita specificată mai sus;

- Anvelope și jante cu deteriorări cauzate de condiții atmosferice ( crăpături ) sau ca urmare a altor cauze ( accidente, incendii, vandalism, forță majoră );

- Anvelope declasate, care au polizată sau răzuită seria DOT;

- Anvelope utilizate în regim de curse automobilistice sau competiții;

- Anvelope asupra cărora s-a intervenit mecanic, chimic, termic (impact, contact cu produse chimice agresive, contact termic);

- Jante zgâriate, deformate, lovite.

Returnare

Clienţii  www.anvelope-discount.ro au, conform legislaţiei române în vigoare, dreptul de a returna produsele achiziţionate, prin denunţarea unilaterală a contractului de vânzare - cumparare încheiat la distanţă, fără invocarea nici unui motiv.


Pe baza Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii:

  • Perioada de returnare expira in 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de catre client a intrat in posesia fizica a produselor.
  • Pentru a incepe procedura de retur clientul trebuie sa informeze S.C. A.G. BUSINESS CONSULTING S.R.L. , sos. Chitilei nr. 41, sector 1, Bucuresti, tel/fax:  021 668 3899, e-mail: contact@ag-business.ro cu privire la aceasta decizie printr-o declaratie neechivoca folosind datele de contact de mai sus si/sau formularul de mai jos (folosirea lui nu este obligatorie).
  • Expediati produsele sau inmanati-le direct noua S.C. A.G. BUSINESS CONSULTING S.R.L. , sos. Chitilei nr. 41, sector 1, Bucuresti, fara intarzieri nejustificate si in orice caz in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile. Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.
  • vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii (cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi), fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dvs. de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceiasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare. In orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.
  • Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat  dovada ca ati returnat produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.
  • Formular de retragere.
Galerie Foto
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
Contact