Anvelope Anvelope
Jante

Jante aliaj OZ ULTRALEGGERA 5x112

Janta aliaj OZ ULTRALEGGERA
  • Janta aliaj OZ ULTRALEGGERA
  • Janta aliaj OZ ULTRALEGGERA
  • Janta aliaj OZ ULTRALEGGERA
  • Janta aliaj OZ ULTRALEGGERA
· Dimensiune: 8.00 x 17.00
· Interaxa: 5 x 112
· ET: 35
Prețul conține TVA și Ecovaloare (disponibil la comandă)
Pentru minim 4 produse comandate de pe site, transportul este gratuit pentru orice localitate din LISTA pentru care Fan Courier nu percepe km suplimentari.

Pentru localitatile din afara LISTEI de acoperire a Fan Curierului se percepe o taxa de 1 leu/km suplimentar fata de cea mai apropiata agentie FAN Courier.

jante aliaj OZ Ultraleggera

Ultraleggera, un nume dominant în raftul best-seller-urilor ultimilor ani, este una din creațiile care confirmă reputația legendară a mărcii OZ, fiind una dintre cele mai îndrăznețe creații ale OZ Tech Lab™, cel mai fierbinte loc al uzinei producătorului italian, unde cei mai experimentați ingineri și designeri îmbină perfect inovația și eleganța cu experiența celor peste 30 de ani de actvitate competițională.

Aceste jante de aliaj monobloc cu 6 spițe duble aduc nu doar un aspect senzațional, ci contribuie semnificativ la ceea ce înseamnă upgrade-ul performanțelor automobilului pe care îl conduceți.

Fiind  mai ușoare cu cel puțin 30% în comparație cu oricare alt model similar din industrie, jantele OZ Ultraleggera transformă condusul masinii într-o adevărată senzație, prin reducerea masei nesuspendate (pasionații știu).

Experiența activității competiționale, rafinamentul designului Italian și omologările care certifică nivelul de calitate al produselor OZ aduc excelența la picioarele voastre.

Fabricate cu dimensiuni de la 15 la 18 inch, jantele de aliaj OZ Ultraleggera sunt dedicate mașinilor cu comportament sportiv și conducătorilor auto care știu și știu ce pot!

Și pentru că designul adaugă noblețe creației tehnnice, OZ a ales 4 variante de finisare pentru aceste jante: Race White, Matt Black, Mat Graphite Silver și Race Gold.

jante aliaj ozNu există nici o opinie exprimată. Împărtășește-ne părerea ta!


Galerie Foto
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
Contact