Anvelope Anvelope
Jante

Garantia Aramid

Tehnologia Nokian Tyres Aramid Sidewall

Fibrele aramidice, extrem de durabile, utilizate cu succes la producerea vestelor antiglont, rigidizeaza si ranforseaza flancul anvelopei, care devine deosebit de rezistent la uzura si taieturi. 
Anvelopele NOKIAN pentru vehicule SUV ofera durabilitate si protectie in situatii care va pot lua prin surprindere. Acum venim chiar cu mai mult.

Garantia unica Nokian Tyres Aramid

Este disponibila pentru urmatoarele modele de anvelope :

 • Nokian Line SUV;
 • Nokian zLine SUV;
 • Nokian Weatherproof SUV
 • Nokian Weatherproof C;
 • Nokian Cline Van;
 • Nokian Cline Cargo
 • Nokian Rotiiva AT;
 • Nokian Rotiiva AT Plus;
 • Nokian Rockproof;
 • Nokian Hakkapeliitta R3 SUV.

Garantia Nokian Tyres Aramid acopera anvelopele deteriorate in mod accidental in zona flancului, furnizandu-va gratuit un produs nou echivalent.

Garantia Nokian Tyres Aramid se aplica gamelor de anvelope Nokian Line SUV, Nokian zLine SUV,  Nokian Weatherproof SUV, Nokian Weatherproof C, Nokian cLine Van, Nokian cLine Cargo, Nokian Rottiva AT,  Nokian Rotiiva AT Plus, Nokian Rockproof si Nokian Hakkapeliitta R3 SUV (anvelope Aramid, care au inscriptionat pe flanc vesta antiglont), achizitionate in perioada 01.03.2018 - 28.02.2019.
Garantia acopera deteriorarile accidentale din zona flancului anvelopei Aramid. Daca o anvelopa care a fost folosita in mod adecvat si montata corect sufera o deteriorare accidentala in zona flancului in timpul utilizarii normale si cedeaza, vi se furnizeaza in mod gratuit un produs nou echivalent de la oricare dintre retailerii Nokian Tyres care participa la programul de Garantie Nokian Tyres Aramid (valabil doar in reteaua Vianor Romania).

Cum se procedeaza cand se constata deteriorarea anvelopei:

Aduceti anvelopa Aramid deteriorata la furnizorul de unde ati achiztionat-o sau la oricare retailer din reteaua Vianor, care verifica valabilitatea garantiei, controland carnetul dvs. de Garantie Nokian Tyres Aramid, factura originala care dovedeste achizitia anvelopei, indeplinirea celorlalte conditii (limite) ale Garantiei Aramid, in special adancimea profilului anvelopei Aramid, pe baza indicatorului de uzura DSI (Driving SafetyIndicator) inscriptionat pe suprafata de rulare a anvelope. Carnetul pentru Ganantia Nokian Tyre Aramid este furnizat la achizitionarea anvelopelor o data cu factura comerciala. 

In cazul in care conditiile Garantiei Aramid sunt indeplinite, se va monta gratuit pe vehiculul dumneavoastra un produs Nokian Tyres nou, echivalent, in locul anvelopei deteriorate. Nu veti suporta decat costul prezentarii anvelopei la vanzatorul de la care ati achizitionat anvelopa sau retailerul Vinaor cel mai apropiat.

Retailerul va completa formularul de pe spatele acestui carnet impreuna cu dumneavoastra. Retailerul copiaza formularul, iar dumneavoastra pastrati Carnetul Garantia Nokian Tyres Aramid original.

 

 

Conditiile si limitele
Garantiei Nokian Tyres Aramid

Conditii:

1. Anvelopa Aramid este montata in mod adecvat pe janta care se conformeaza standardelor ETRTO/ STRO (service autorizat RAR)

2. Anvelopa Aramid nu a fost supusa Ia suprasarcina si a fost umflata la presiunea recomandata de producator.

3. Anvelopa a fost utilizata in conditii normale. Garantia Aramid nu acopera sporturile cu motor, utilizarea pentru vehicule de urgenta sau orice alta utilizare comparabila cu acestea. De asemenea nu sunt acoperite actele de vandalism.

4. Cumparatorul prezinta factura originala care demonstreaza achizitionarea anvelopei Aramid in perioada 01.03.2018 - 28.02.2019 si a exemplarului original al carnetului de Garantie Nokian Tyres Aramid.

Limite:

1. Garantia Aramid este valabila pana la o adancime a profilului de patru (4) milimetri sau timp de un (1) an de la data achizitionarii anvelopei, in functie de evenimentul care survine mai intai, si este valabila numai pentru vehiculul pe care anvelopele au fost montate initial.

2. Garantia Aramid este valabila numai in tara in care fost emisa, clientul avand dreptul de a preda anvelopa cu tehnologia Aramid deteriorate oricarui retailer Vianor din Romania.

3. Garantia nu acopera actele de vandalism si furtul.

4. Garantia nu acopera jantele rupte si niciun alt fel de daune directe sau indirecte.

5. Garantia nu acopera decat deteriorarile din zona flancului, nu si deteriorarile la banda de rulare a anvelopei Aramid

 

Galerie Foto
 • Depozit Anvelope Discount
 • Depozit Anvelope Discount
 • Depozit Anvelope Discount
 • Depozit Anvelope Discount
Contact