Anvelope Anvelope
Jante

Cu Michelin mergi mai departe!

Cu Michelin mergi mai departe!

Cumpără 4 anvelope Michelin de vară, inclusiv Michelin CrossClimate în perioada 01 Aprilie - 31 Mai 2018 și vei fi eligibil să primești un voucher de carburant în valoare de 100lei.,

Intră pe www.performanta.michelin.ro  și înregistrează-ți datele după factură și sau trimite-ne o copie a acesteia , împreună cu flyer-ul campaniei, sau offline prin poștă: CP2, OP 15, Bucuresti.

Voucherele sunt oferite în limita stocului disponibil.

Datele necesare pentru o înregistrare valabilă:

Date personale: prenume, nume, număr de telefon

Factură: copie digitală pentru înregistarare online sau copie tipărită  + fluturaș semnat pentru înregistrare prin poștă. Factura originală trebuie să fie păstrată pentru validarea premiului.

Validarea /respingerea înregistrării : în decurs de 21 de zile de la înregistrare . 

Validarea se face prin e-mail pentru cei care s-au înregistrat online sau prin telefon sau e-mail pentru înregistrări prin poștă.

În cazul validării , mesajul va include detalii despre serviciul de curierat care urmează să livreze voucherul de carburant.

Un singur participant poate câștiga un singur premiu pe parcursul perioadei de campanie , chiar dacă achiziția depășește anvelope sau înregistrează mai multe achiziții.

Obțineți voucherul de carburant prin  curier în decurs de maximum  3 luni de la confirmarea valabilității de înscriere în promoție.

 

 

 

Galerie Foto
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
  • Depozit Anvelope Discount
Contact