Contact
contact@anvelope-discount.ro
0743.148.576
Program
L-V: 8:00-17:00 / S: 9:00-13:00  

Goodyear a dezvoltat un ansamblu de pneuri non-pneumatice (NPT) și roți pentru a sprijini deplasarea vehiculelor urbane autonome cu Autoritatea de Transport din Jacksonville, Florida (JTA) din Statele Unite.

În ultimii trei ani, Goodyear și Local Motors au testat o navetă Olli echipată cu anvelope nepneumatice la instalațiile de testare Goodyear și în alte locații. În 2019, accentul a trecut pe testarea rutieră și relația cu Local Motors continuă să se dezvolte. Faza de testare va dezvălui mai multe despre tehnologia non-pneumatică, în timp ce un mediu de transport urban oferă un scenariu de testare ideal pentru noua arhitectură având în vedere viteza mai mică și căile de deplasare mai puțin variabile. Goodyear și Local Motors vor aduna date din testul JTA căutând puncte de vedere despre confortul de călătorie, zgomot și alte variabile.

„Pe măsură ce mobilitatea evoluează, simțim că anvelopele pot transforma modul în care ne mișcăm, iar arhitecturile alternative fără aer sunt ideale, în special în mediul de transport autonom emergent”, a spus Michael Rachita, managerul principal al programului Goodyear anvelope ne-pneumatice (NPT). „Aceasta este o etapă importantă, deoarece ne dorim să avansăm mobilitatea astăzi și căutăm să introducem primele anvelope complet durabile și fără întreținere până la sfârșitul deceniului.”

„Autoritatea de transport din Jacksonville este mândră să integreze această tehnologie inovatoare și durabilă în programul nostru autovehicul de testare și învățare a autovehiculelor, pe măsură ce dezvoltăm viitorul mobilității prin Ultimate Urban Circulator”, a declarat CEO-ul JTA, Nathaniel P Ford Sr.

„Vehiculele autonome, cum ar fi Olli, trebuie să scadă costurile de întreținere și să funcționeze în mod fiabil”, a declarat președintele Local Motors, Vikrant Aggarwal. „Anvelopele ne-pneumatice Goodyear NPT sunt poziționate pentru a oferi echipelor de întreținere mai puține griji, oferind în același timp pasagerilor o călătorie liniștită și consecventă. Anvelopele ne-pneumatice ar putea fi singurul standardul din industrie în următorii ani. ”

 
Plăți online securizate

Dispunem de o platformă cu un grad ridicat de securitate

Suport clienți dedicat

Echipa de suport și consiliere este mereu alături de tine

Livrare rapidă

Comanda ta este prelucrată mereu, în cel mai scurt timp

Garanția calității

Pentru noi, calitatea anvelopelor, dar și a serviciilor este mereu pe primul loc

Cumpara NOKIAN online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara nordman-nokian online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BF GOODRICH online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara DUNLOP online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara DEBICA online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara MICHELIN online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara PIRELLI online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara SEMPERIT online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BRIDGESTONE online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara GOODYEAR online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara CONTINENTAL online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BARUM online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara VIKING online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara ARMSTRONG online - reduceri, promotii, oferte speciale