Contact
contact@anvelope-discount.ro
0743.148.576
Program
L-V: 8:00-17:00 / S: 9:00-13:00  

Continental a anunțat că inginerii săi de dezvoltare din divizia de anvelope au reușit să reducă și mai mult proprietățile de rezistență la rulare ale anvelopei de vară EcoContact 6. Proiectat special pentru vehiculele Ford, EcoContact 6 depășește acum cerinta UE in ceea ce priveste rezistența la rulare, necesară pentru a atinge cea mai înaltă clasă, adica A, a etichetei pneurilor UE, cu peste 15%.

Calculele producătorului de anvelope arată că rezistența la rulare mai mică poate însemna un consum mai mic de energie pentru vehicule electrice, iar raza de acțiune poate fi mărită cu aproximativ 3-4%. Pentru vehiculele cu motor cu combustie, se pot economisi aproximativ 0,1 l / 100km, echivalând cu 2g / km mai puține emisii de CO2.

Rezistența la rulare mai mică a fost realizată prin mai multe revizuiri de proiectare, inclusiv o reducere a cantității de materiale utilizate pentru producerea anvelopelor și un compus optimizat care scade atât abraziunea, cât și acumularea de căldură; un factor care afectează foarte mult rezistența la rulare.

„În legătură cu o comandă OEM plasată de Ford, am reușit să îmbunătățim proprietățile de rezistență la rulare într-un grad extraordinar”, a comentat Holger Lange, șeful dezvoltării anvelopelor pentru pasageri, compania OEM, Continental. „Acest lucru este cu atât mai remarcabil, cu cât am reușit să realizăm acest lucru, fără a compromite siguranța sau confortul anvelopelor.”

Pe lângă reducerea rezistenței la rulare a anvelopei, Ford a mai declarat că anvelopa ar trebui să ofere un kilometraj mai mare pe durata de viață a acesteia, împreună cu distanțe de frânare mai mici. Datorită obiectivelor conflictuale, inginerii de dezvoltare s-au concentrat pe interacțiunea fiecărui factor de performanță pentru a atinge obiectivele și solicitările producătorului vehiculului.

„Datorită proprietăților lor speciale, anvelopele pe care le-am dezvoltat ajută Ford să reducă în mod durabil consumul de energie al vehiculului la toate tipurile și modelele de acționare”, a explicat Lange. „Procedând astfel, anvelopele noastre EcoContact 6 pentru Ford stabilesc un nou punct de referință pentru rezistența la rulare pentru întreaga industrie. În acest fel, aducem o contribuție importantă pentru a-i ajuta pe clienții noștri OE să își atingă obiectivele flotei referitoare la cerintele WLTP. ”

Sursa

 
Plăți online securizate

Dispunem de o platformă cu un grad ridicat de securitate

Suport clienți dedicat

Echipa de suport și consiliere este mereu alături de tine

Livrare rapidă

Comanda ta este prelucrată mereu, în cel mai scurt timp

Garanția calității

Pentru noi, calitatea anvelopelor, dar și a serviciilor este mereu pe primul loc

Cumpara NOKIAN online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara nordman-nokian online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BF GOODRICH online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara DUNLOP online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara DEBICA online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara MICHELIN online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara PIRELLI online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara SEMPERIT online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BRIDGESTONE online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara GOODYEAR online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara CONTINENTAL online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BARUM online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara VIKING online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara ARMSTRONG online - reduceri, promotii, oferte speciale