Contact
contact@anvelope-discount.ro
0743.148.576
Program
L-V: 8:00-18:00 / S: 8:00-14:00  

WinterContact TS 870 - pentru automobile din clasa compactă și mijlocie

Succesoare a deja consacratei WinterContact TS 860, aclamată de presa de specialitate, aceasta calcă pe urmele sale, îmbinând performanța deosebită pe timpul iernii cu proprietățile excelente pe carosabilul umed, prezentând, în același timp, date convingătoare din punct de vedere ecologic - de exemplu reducerea suplimentară a rezistenței la rulare și creșterea randamentului kilometric. Acestea fiind spuse, WinterContact TS 870 este un produs cu totul nou, dezvoltat de la zero în ceea ce privește construcția, profilul benzii de rulare și compusul din care este realizat. Rezultatul constă într-un model care, într-o comparație directă, oferă distanțe de frânare mai scurte cu trei la sută pe gheață și manevrabilitate cu cinci la sută mai bună pe zăpadă

The new WinterContact TS 870 also offers improvements in grip on snow, wet-weather properties and handling on dry roads. Given the conflicting objectives with which the development engineers are regularly confronted in terms of safety-relevant properties versus environmental performance, the progress made in both areas is impressive: A ten percent increase in mileage is accompanied by a two percent reduction in rolling resistance.

De asemenea, noul WinterContact TS 870 oferă îmbunătățiri în ceea ce privește aderența pe zăpadă, proprietățile în condiții de vreme umedă și manevrabilitatea pe carosabilul uscat. Având în vedere obiectivele contradictorii cu care se confruntă în mod obișnuit inginerii în ceea ce privește proprietățile relevante pentru siguranță în raport cu performanța de mediu, progresul înregistrat în ambele domenii este impresionant: O creștere de zece la sută a randamentului kilometric este însoțită de o reducere cu doi la sută a rezistenței la rulare. 

WinterContact TS 870 P pentru autoturismele din clasa mijlocie, SUV-uri și autovehicule de dimensiuni mai mari

Treptat, Continental va introduce WinterContact TS 870 P ca succesoarea anvelopei TS 850 P.

La fel ca în cazul „fratelui mai mic”, pentru WinterContact TS 870 P, Continental folosește un compus îmbunătățit Cool Chili, precum și tehnologia Hydro Grooves. Pentru a oferi mai multă siguranță șoferilor care își echipează autovehiculele cu anvelope mai late, dezvoltatorii au ales să renunțe la banda de rulare convențională cu model în V. În schimb, pentru WinterContact TS 870 P, Continental s-a oprit asupra unei construcții mai rigide, cu patru șanțuri mari pe circumferință, dispuse între șirurile de blocuri din banda de rulare. Această structură inovatoare a benzii de rulare, care este foarte diferită de predecesoarea sa, oferă avantaje majore - în special pe carosabilul umed. Cu ajutorul ei, apa din pata de contact cu solul este dislocată foarte rapid, asigurând o manevrabilitate mai bună, distanțe mai scurte de frânare și protecție eficace împotriva acvaplanării.

Comparativ cu predecesoarea consacrată a acestei anvelope, dezvoltatorii au oferit o îmbunătățire de patru la sută în ceea ce privește frânarea pe carosabilul umed și o îmbunătățire de opt la sută în materie de acvaplanare, fără a face compromisuri la performanța sa în alte privințe. Trebuie să menționăm în mod special îmbunătățirea de cinci la sută la frânarea pe gheață, de șase la sută la manevrabilitatea pe carosabilul uscat și de șase la sută la manevrabilitatea pe zăpadă. De asemenea, această nouă anvelopă de iarnă de la Continental prezintă și date convingătoare din punct de vedere ecologic: O reducere de doi la sută a rezistenței la rulare merge mână în mână cu o creștere de 16 la sută a randamentului kilometric.

SURSA: https://www.conti-online.ro/autoturism/media-services/newsroom/2021-05-03-winter-contact

 
Plăți online securizate

Dispunem de o platformă cu un grad ridicat de securitate

Suport clienți dedicat

Echipa de suport și consiliere este mereu alături de tine

Livrare rapidă

Comanda ta este prelucrată mereu, în cel mai scurt timp

Garanția calității

Pentru noi, calitatea anvelopelor, dar și a serviciilor este mereu pe primul loc

Cumpara NOKIAN online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara nordman-nokian online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BF GOODRICH online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara DUNLOP online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara DEBICA online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara MICHELIN online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara PIRELLI online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara SEMPERIT online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BRIDGESTONE online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara GOODYEAR online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara CONTINENTAL online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BARUM online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara VIKING online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara ARMSTRONG online - reduceri, promotii, oferte speciale