Contact
contact@anvelope-discount.ro
0743.148.576
Program
L-V: 9:00-17:00 / S: 9:00-13:00  

Producătorul Premium de anvelope Nokian Tires a câștigat încă o dată o serie de evaluări remarcabile în acest an, în teste independente de anvelope de iarnă efectuate de cluburile europene de automobile și revistele de automobile. Datorită inovației sale constante, calității Premium și a rigurozității testării pe tot parcursul anului, anvelopele Nokian au devenit un partener de încredere pentru șoferii care se confruntă cu iarna europeană.

Nokian WR D4 este o anvelopă de iarnă fantastică pe zăpadă, cu un consum redus de combustibil.

ADAC din Germania a acordat anvelopei Nokian WR D4, dimensiunea 215/65R16, locul al doilea în testul anvelopelor de iarnă, unde au fost testate în total 16 anvelope de la diferiți producători. Aderență perfectă și tracțiune remarcabilă pe zăpadă au fost principalii parametri care au condus la evaluarea ridicată a anvelopei Nokian WR D4, realizat de producătorul nordic de anvelope din lume, Nokian Tyres. De asemenea, ADAC a apreciat performanța pe drumurile uscate și consumul redus de combustibil.

Revista italiană Al Volante, care a efectuat testul de iarnă pe 6 mărci de anvelope Premium de dimensiuni foarte uzuale, în acest caz 205/55R16. A recunoscut Nokian WR D4 că fiind o anvelopă excelentă din toate punctele de vedere și i-a acordat Medalia de Aur, pentru consumul redus de combustibil, Medalie de Aur pe condiții de drum acoperit cu zăpadă și o altă Medalie de Argint pentru performanțele deosebite de frânare pe drumuri uscate.

Anvelopele de iarnă Nokian WR D4 au obținut, de asemenea, evaluări solide în testele efectuate de ÖAMTC și Swiss TCS din Austria, cu o dimensiune diferită, 195/65R15, pentru vehiculele mai mici. Călătorind pe drumurile cu zăpadă în vremea din Europa Centrală mereu în schimbare este literalmente o joacă de copil pentru Nokian WR D4. De asemenea, este un maestru în aderență, datorită componentelor sale speciale de cauciuc, tehnologiilor moderne și altor inovații.

În Suedia, Nokian WR D4 a ieșit victorios când Teknikens Värld a testat anvelopele de iarnă, pentru condițiile din Europa Centrală, pe dimensiunea 205/60R16. Potrivit revistei, Nokian WR D4 este fără îndoială o pneu excelent de iarnă, pe suprafețe uscate și umede. Anvelopa a obținut, de asemenea, cel mai bun rezultat în utilizarea pe zăpadă.

Chiar și anvelopa Nokian Weatherproof poate face față zăpezii

Nokian Weatherproof a fost declarat de revista de automobile Automobilismo ca fiind cea mai bună anvelopă mixtă, pentru sezonul de iarnă. Un total de șapte anvelope mixte au fost evaluate, revista care a fost în condiții uscate, umede și, bineințeles, în zăpadă. Dimensiunea de rezistență Nokian 225/45 R 17 a entuziasmat cei mai mulți judecători, cu reacțiile sale stabile la direcție și rezistență redusă la rulare. Aceste caracteristici au câștigat cele mai multe laude din partea  judecătorilor, care au comparat caracteristicile anvelopelor mixte, cu anvelope de iarnă de încredere, de la diferiți producători. Anvelopa mixtă Nokian Weatherproof oferă siguranță de primă clasă, performanță maximă și durabilitate, pentru utilizare pe tot parcursul anului. Este marcat cu simbolul Snowflake 3PMSF indicând utilizarea fiabilă în timpul iernii. Combină siguranța în timpul iernii cu stabilitate precisă în direcție și controlul stabil al anvelopelor de vară de la anvelopele Nokian.

 

Nokian - Anvelopă de iarnă rezistentă la intemperii

Anvelopa anti-vânt Nokian Weatherproof a obținut, de asemenea, rezultate excelente în Germania. După ce a câștigat primul loc anul trecut în testul ACE Lenkrad, revista Auto Bild Allrad a inclus-o într-o comparație care a testat opt anvelope mixte, pentru utilizarea pe vehicule de tip SUV. Nokian Weatherproof a fost plasat pe locul trei și a fost marcat cu evaluarea "Bun" pe dimensiunea 225/50R17. Dintre toți competitorii, a avut cele mai bune rezultate pe zăpadă, iar din acest punct de vedere a fost  chiar comparabilă cu anvelopele de iarnă standard. În afară de aceasta, a fost remarcabilă și pe drumurile umede și a câștigat puncte pentru zgomotul său scăzut.

Anvelope de iarnă și anvelopele mixte Nokian ating rezultate excelente și datorită testării lor amănunțite efectuate la Ivalo, cel mai nordic centru de testare din Finlanda. "Aici, deasupra Cercului Polar, condițiile naturale ne permit să testăm anvelopele de iarnă timp de cinci luni pe an. Temperaturile fluctuează mult sub îngheț, iar apoi în primăvară diferența dintre temperaturile de zi și de noapte ajunge la un incredibil  40 de grade Celsius. Condițiile ne permit să facem teste extreme ale anvelopelor noastre și, datorită acestui fapt, putem îmbunătăți și mări performanța lor ", spune Matti Morri, manager tehnic pentru clienți pentru anvelopele Nokian.

 
Plăți online securizate

Dispunem de o platformă cu un grad ridicat de securitate

Suport clienți dedicat

Echipa de suport și consiliere este mereu alături de tine

Livrare rapidă

Comanda ta este prelucrată mereu, în cel mai scurt timp

Garanția calității

Pentru noi, calitatea anvelopelor, dar și a serviciilor este mereu pe primul loc

Cumpara NOKIAN online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara nordman-nokian online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BF GOODRICH online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara DUNLOP online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara DEBICA online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara MICHELIN online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara PIRELLI online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara SEMPERIT online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BRIDGESTONE online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara GOODYEAR online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara CONTINENTAL online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BARUM online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara VIKING online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara ARMSTRONG online - reduceri, promotii, oferte speciale