Contact
contact@anvelope-discount.ro
0743.148.576
Program
L-V: 8:00-17:00 / S: 9:00-13:00  

Compania de tehnologie din Marea Britanie Wheely-Safe a lansat un nou sistem de management al presiunii în pneuri (TPMS) ușor de montat pentru operatorii de autoturisme, autoutilitare, microbuze, instalații și remorci. Acest produs nou, spun ei, este proiectat pentru a ușura atât  munca pentru șoferi, cât și pentru managerii flotei să poată menține presiunea în pneuri.

Compania pretinde că primul său produs, Wheely-Safe Light, este răspunsul industriei pentru 60% dintre motocicliștii  Regatului Unit (bazat pe datele din Marea Britanie de la Michelin), care conduc în mod obișnuit anvelope cu o presiune redusă, dintre care jumătate sunt dezumflate  la  mai mult de 8psi.

Wheely-Safe Light - un produs licențiat Michelin - este promovat ca un sistem intuitiv, ieftin și extrem de eficient pentru adaptarea la anvelope cu presiuni cuprinse între 22 și 86 psi. Acesta cuprinde un set de senzori TPMS care înlocuiesc capacele tradiționale ale ventilului și perechea automată cu un mic afișaj pe parbriz alimentat  cu energie solară, pentru a avertiza conducătorul auto asupra oricărui pneu aflat în primejdie prin pierderea de presiune, scurgeri rapide sau o creștere a temperaturii - adesea semnul unei explozii iminente a anvelopei. Acesta include, de asemenea, un dispozitiv de verificare a presiunii fără a se atinge anvelopa, iar  atunci când este ținut lângă senzor, afișează presiunea exactă prin citirea digitală, fără a fi nevoie să se conecteze un manometru la supapă.

"Acesta este sistemul perfect pentru flote, deoarece nu există baterii care să necesite înlocuire atît pentru   sensor cât și pentru unitatea de afișare, nu există cabluri de rulare și nici o configurație complicată. Este pur și simplu plug-and-play și poate fi montat de oricine în doar câteva minute - cu opțiuni disponibile pentru conectarea la sistemele telematice de la bord ", spune Steve Jackson, managing director al Wheely-Safe. Tehnologia noastră de căutare și asignare brevetată înseamnă, de asemenea, că vă puteți conecta la o remorcă cu senzorii echipați și puteți muta senzori între diferite poziții ale roților, fără a fi nevoie de reprogramări. Senzorii pot fi montați, de asemenea, la vehicule cu presiuni diferite ale pneurilor pe diferite axe. "

Tehnologia TPMS de la ultima generație se dovedește a fi în mare parte prea scumpă, încărcată sau complicată, iar multe sisteme de echipamente originale pentru vehiculele moderne pot fi anunțate lent de o scurgere de presiune, adesea alertând șoferii la pierderi de peste 25%. De asemenea, le lipsește o metodă simplă de verificare a presiunilor fără a-și murdări mâinile și a pierde aerul din anvelopă.

Jackson adauga: "Wheely-Safe Light oferă alerte instantanee către conducătorul auto de îndată ce o anvelopa este dezumflată cu 15%, plus că este concepută pentru a verifica rapid si usor  presiunea roților  în doar câteva secunde. Acest lucru presupune evitarea unei munci in plus pentru managerii de flote și sprijină siguranța rutieră,  și grija față de  mediul înconjurător - cu potential pentru  flote de a debloca retururile comerciale profitabile ".

Unitatea de afișare oferă avertizări timpurii de joasă presiune prin intermediul unei pictograme intermitente la fiecare 20 de secunde în cazul în care o anvelopă se dezumflă prea mult. O alertă sonoră este adăugată atunci când presiunea scade fie cu 25%, fie anvelopele sunt umflate cu 35% sau mai mult. Pentru scurgere rapidă (cel puțin 2 psi / minut), toate pictogramele luminoase, spre deosebire de  alarma sonoră, avertizează șoferul să oprească. O lumină intermitentă pe senzorul TPMS relevant va indica apoi poziția anvelopei afectate, permițând anvelopei să fie reumflată. După finalizare, receptorul revine la modul de raportare.

Un kit de lumină Wheely-Safe cu patru senzori TPMS este mai ieftin decât costul unei anvelopei noi, iar sistemul poate monitoriza până la 12 anvelope pe călătorie. Senzorii suplimentari TPMS pot fi achiziționați individual, pentru van-uri cu roți jumelate sau pentru utilizarea pe remorci. Sistemul vine cu o garanție de 12 luni.

Wheely-Safe este licențiat oficial al Michelin, la nivel mondial și va lansa un senzor TPMS combinat și unul de avertizare timpurie pentru camioane, în cursul acestui an.

www.tyrepress.com

 
Plăți online securizate

Dispunem de o platformă cu un grad ridicat de securitate

Suport clienți dedicat

Echipa de suport și consiliere este mereu alături de tine

Livrare rapidă

Comanda ta este prelucrată mereu, în cel mai scurt timp

Garanția calității

Pentru noi, calitatea anvelopelor, dar și a serviciilor este mereu pe primul loc

Cumpara NOKIAN online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara nordman-nokian online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BF GOODRICH online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara DUNLOP online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara DEBICA online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara MICHELIN online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara PIRELLI online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara SEMPERIT online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BRIDGESTONE online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara GOODYEAR online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara CONTINENTAL online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BARUM online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara VIKING online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara ARMSTRONG online - reduceri, promotii, oferte speciale