L-V: 9:00-17:00 / S: 9:00-13:00     contact@anvelope-discount.ro   0743.148.576
Transportul gratuit* pentru fiecare set de 4 anvelope Nokian! PROGRAMARE SERVICE - 0757072233   Blog Promoții Oferte Speciale

Aeolus relocă producția la fabricile Prometeon

Articole și informații utile

Aeolus relocă producția la fabricile Prometeon

Aeolus Tire Co., Ltd. a subliniat angajamentul său continuu față de piețele europene. Într-o declarație, producătorul de pneuri din China descrie progresul său cu marca Aeolus în Europa ca o realizare "remarcabilă" și subliniază faptul că "poziția unică" pe care a pretins-o în cadrul pieței va continua în ciuda introducerii taxelor antidumping. Pentru a facilita acest lucru, producția de anvelope Aeolus va fi relocată în afara Chinei.

"În prezent, Aeolus lucrează cu diligență pe strategia sa de afaceri pe termen lung în UE", spune producătorul de pneuri. "Cel mai important, este faptul că Aeolus rămâne angajat pe piața UE. Aeolus lucrează în prezent la proiectul de relocare a producției de anvelope Aeolus la stațiile de producție ale Grupului de anvelope Prometeon din Egipt și / sau Turcia, pentru a furniza cererea de pe piața UE. Aeolus va utiliza aceste noi posibilități de producție pentru a menține canalele de distribuție existente pe această piață. Acest proiect este următorul pas în strategia companiei Aeolus de a-și consolida poziția unică, pe care a susținut-o deja de ani de zile pe piața europeană a anvelopelor ".

Aeolus Tire afirmă că "există toate motivele să credem" că aceste măsuri vor reprezenta "următorul pas într-o strategie europeană pe termen lung" care va spori poziția pe piață a mărcii Aeolus. Investițiile în Aeolus în cadrul Uniunii Europene vor continua, adaugă acesta.

Cei care vizitează The Tire Cologne (târgul internațional din industria anvelopelor, are loc în perioada 29.05 - 01.06.2018, în orașul Koln -Germania) pot găsi Aeolus în sala 7, la standul C48 / D49.

sursa: https://www.tyrepress.com/2018/05/tyre-tariffs-aeolus-relocating-production-to-prometeon-plants

Plăți online securizate
Plăți online securizate

Dispunem de o platformă cu un grad ridicat de securitate

Suport clienți dedicat
Suport clienți dedicat

Echipa de suport și consiliere este mereu alături de tine

Livrare rapidă
Livrare rapidă

Comanda ta este prelucrată mereu, în cel mai scurt timp

Garanția calității
Garanția calității

Pentru noi, calitatea anvelopelor, dar și a serviciilor este mereu pe primul loc