Contact
contact@anvelope-discount.ro
0743.148.576
Program
L-V: 9:00-17:00 / S: 9:00-13:00  

SANTA CRUZ DE LA ZARZA, Spania – Nokian Tyres P.L.C. a început construirea unui nou centru de testare și tehnologie pe 25 mai în Santa Cruz de la Zarza, primele piste de testare urmând să fie finalizate în 2019, iar centrul tehnologic va fi complet operațional în 2020.

Centrul de testare va fi cel de-al treilea pentru cei de la Nokian, care se va alătura celor de la Ivalo și Nokia, Finlanda. Cei de la Nokian au declarant că,  cel de-al treilea centru  va permite testarea totală a anvelopelor de vară, allseason și iarnă. Compania a spus că scopul este dezvoltarea de anvelope care sunt mai sigure, mai funcționale și ecologice.

Nokian a afirmat că cererea este ridicată, în special în Europa Centrală și America de Nord, piețele esențiale ale producătorului nordic, pentru anvelopele de vară și cele all season cu evaluări de mare viteză.

"Am planificat noul centru pentru o lungă perioadă de timp, în cooperare cu autoritățile locale și alți parteneri", a declarat Hille Korhonen, președinte și CEO al Nokian. "Acum este momentul sa facem pasul următor și să începem să construim un centru tehnologic pentru viitor care oferă oportunități versatile pentru accelerarea dezvoltării produselor și creșterea gamei noastre de produse".

Zona de testare va cuprinde aproape 750 de hectare, cu mai mult de 10 piste de testare diferite, care vor fi folosite pentru a studia durabilitatea și performanța anvelopelor cu o tehnologie de testare modernă. Pe o  pistă ovală de 4,3 mile va circula mașina, permițând testarea anvelopelor la viteze de până la 185 mile pe oră. Pe traseu se pot efectua, de asemenea, testele pentru zgomotul la  rulare și aderență pe carosabil ud.

"Vremea călda din Spania ne oferă un cadru minunat pentru testarea anvelopelor noastre pe tot parcursul anului", a declarat Pontus Stenberg, vicepreședinte al unității Products and Technologies pentru Nokian. "Testarea completă  și o înțelegere aprofundată a nevoilor clienților asigură faptul că anvelopele noastre premium sunt de ultimă generație și funcționează în siguranță în orice condiții".

Nokian a declarat că centrul tehnologic se va concentra pe accelerarea dezvoltării durabile a produselor și a inovării, promovând recent proiectul de cercetare al lui Nokian, care a studiat utilizarea fabricii de guayule pentru fabricarea mai multor pneuri ecologice. Potrivit companiei, guayule poate supraviețui în condiții uscate și aride  și este văzut ca o înlocuire potențială a cauciucului natural.

Nokian a declarat că pentru acest proiect vor angaja în jur de 200 de oameni pentru construcției și până la 40 de lucrători după finalizarea proiectului.

Producătorul de pneuri a declarat că intenționează să participe la proiectul local de plantare a copacilor și la acțiunile care sprijină cuibăritul păsărilor.

sursa: http://www.tirebusiness.com/article/20160920/NEWS/160929997/nokian-building-test-facility-in-spain

 
Plăți online securizate

Dispunem de o platformă cu un grad ridicat de securitate

Suport clienți dedicat

Echipa de suport și consiliere este mereu alături de tine

Livrare rapidă

Comanda ta este prelucrată mereu, în cel mai scurt timp

Garanția calității

Pentru noi, calitatea anvelopelor, dar și a serviciilor este mereu pe primul loc

Cumpara NOKIAN online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara nordman-nokian online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BF GOODRICH online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara DUNLOP online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara DEBICA online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara MICHELIN online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara PIRELLI online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara SEMPERIT online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BRIDGESTONE online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara GOODYEAR online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara CONTINENTAL online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BARUM online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara VIKING online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara ARMSTRONG online - reduceri, promotii, oferte speciale