Contact
contact@anvelope-discount.ro
0743.148.576
Program
L-V: 09:00-17:00 S: 09:00-13:00    D: INCHIS            

Siguranţă controlată şi cea mai mare stabilitate prin tehnologia flancului Nokian cu aramid. Manevrabilitate dinamică, longevitate extremă şi aderenţă puternică pe carosabil umed pe drumurile naţionale cu asperităţi şi în traficul din oraş, pentru SUV-uri mici şi mijlocii.

 

Noile anvelope de vară Nokian Line SUV pentru utilizarea pe diferite SUV-uri asigură un confort plăcut, performanţe crescute şi aderenţă puternică pe carosabil umed. Ele sunt alegerea corectă pentru şoferii care preţuiesc deplasarea în siguranţă, în condiţii de manevrabilitate dinamică şi care vor să se bucure de puterea SUV-ului lor în aceeaşi măsură pe şoselele naţionale cu asperităţi, cât şi în traficul din oraş. Aceste anvelope confortabile şi sportive pot rula mult timp căci au o longevitate deosebita datorită înaltei rezistenţe a tehnologiei flancului Nokian cu aramidă. În plus, anvelopele reduc consumul de carburant, ele sunt concepute pentru SUV-urile populare mici şi mijlocii.

 

Fibrele de aramid reduc deteriorările flancului

 

Rezistenţa acestei anvelope pentru SUV-uri a fost mărită şi durata de viaţă a fost prelungită datorită fibrelor de aramid pe care le foloseşte cel mai nordic producător de anvelope al lumii, din Finlanda. Aramidul, cunoscut din industria constructoare de avioane şi din cea de război, reduce deteriorările flancului care apar des la anvelopele pentru SUV-uri. Mai multe inovaţii la Nokian Line SUV îmbunătăţesc aderenţa pe carosabil umed, măresc protecţia împotriva acvaplanării şi fac din aceste anvelope de calitate unele din cele mai bune din clasa lor.

 

Designul noii anvelope a fost dezvoltat pentru condiţiile schimbătoare din România şi se bazează pe multiplul câştigător de teste Nokian Line. Nokian Line SUV are o rezistenţă foarte mică la rulare şi astfel conduce la un consum foarte scăzut de carburant.

 

Oferta cuprinzătoare de dimensiuni produse vizează piaţa românească de SUV-uri, aflată în creştere, şi cuprinde 31 de anvelope, cu dimensiuni de la 15 până la 19 ţoli. Nokian Line SUV este disponibilă pentru clasele de viteză T (190 km/h), H (210 km/h) şi V (240 km/h), alături de categoria superioară, Nokian zLine SUV, această linie acoperă aproape toate modelele populare de SUV din România. Nokian Line SUV este disponibilă în comerţul de anvelope începând cu primăvara lui 2015.

 

Paleta largă de mărimi conţine şi anvelopa cu tehnologia Flat Run, cu care se poate circula în continuare în cazul unei pene de cauciuc. Sunt prezente şi anvelopele XL pentru sarcină mărită.

 

Tehnologia flancului Nokian cu aramid aduce o durabilitate îndelungată

 

Durabilitatea este una din cele mai importante proprietăţi ale anvelopelor de vară pentru acei şoferi de SUV care doresc proprietăţi asemănătoare autoturismelor pentru autovehiculele lor mari şi puternice. Penele de cauciuc sunt cauzate cel mai adesea de deteriorări ale flancului anvelopei, cum a reieşit din cercetarea de piaţă realizată de Nokian Tyres. Condusul prin gropi având presiune mică a anvelopei şi trecerea neatentă peste borduri ascuţite în timpul parcării sunt comportamente tipice în care se deteriorează flancurile anvelopei.

 

„Nokian Line SUV poate fi folosită precis şi uşor în aceeaşi măsură pe pietriş şi pe asfalt, tehnologia pentru flancuri Nokian cu aramid întăreşte semnificativ flancul. Materialul cauciucat al flancului conţine fibre artificiale de aramid extrem de rezistente”, declară managerul pentru dezvoltarea produsului, Juha Pirhonen de la Nokian Tyres.Fibrele de aramid dau o rezistenţă superioară flancului, astfel că el este mai rezistent la deteriorări şi tăieturi, care produc cu uşurinţă o pană de cauciuc, putând împiedica astfel continuarea deplasării.

 

Rezistenţa la uzură a gamei Nokian Line SUV a fost mărită printr-un amestec de ultimă generaţie de pe suprafaţa de rulare, care funcţionează perfect la căldură şi pe străzile cu denivelări.

 

Inserţiile centrifugale curăţă canelurile profilurilor şi împiedică înfigerea pietricelelor în cauciuc. Acest lucru are ca efect creşterea duratei de viaţă a anvelopelor şi protejarea lor împotriva deteriorării, în special la rularea pe terenuri accidentate. Ceilalţi participanţi la trafic se vor bucura şi ei că cunt proiectate mai puţine pietre pe carosabil.

 

Condus confortabil, manevrare precisă

 

Profilul asimetric interior-exterior este tipic pentru familia de produse Nokian Line şi este deja cunoscut pentru comportamentul excelent la deplasarea în condiţii extreme. Confortul crescut la condus şi manevrarea precisă sunt avantaje importante ale acestui design de profil.

 

Conceptul de rulare lin (Smooth Rolling Concept) este cea mai nouă tehnologie şi combină rezistenţa mică de rulare şi manevrarea precisă la viteze mari. Profilurile bloc cu caneluri sau cu lamele în zona umărului au fost optimizate în mai multe teste pentru suprafaţa de rulare a diverselor profiluri şi au fost modelate cu ajutorul computerului. Deschiderile de mărimi diferite ale canelurilor şi blocurile de diverse mărimi susţin rigiditatea şi flexibilitatea designului suprafeţei de rulare, astfel încât anvelopele oferă proprietăţile ideale de rulare în diverse situaţii. Acest design inovator al profilului dă conducătorului SUV-ului senzaţia de conducere a unui autoturism, cantitatea de căldură generală este mai mică, iar consumul net de combustibil scade.

 

Adânciturile în formă de semisferă, asemănătoare celor unei mingi de golf, pe pereţii nervurilor longitudinale, oferă un confort suplimentar în mers. Acest design Silent Groove reduce zgomotele interioare şi exterioare ale autovehiculului. În plus, el reduce rezistenţa aerului, răceşte anvelopele şi creşte astfel rezistenţa la uzură.

 

Crampoanele de aderenţă înclinate şi dreptunghiulare au fost construite pentru umărul interior, pentru a îmbunătăţi deplasarea pe carosabilul cu nisip şi alte suprafeţe moi. Crampoanele de aderenţă se prind controlat în suprafaţa străzii şi măresc astfel aderenţa în mers şi la accelerare.

 

Noile inovaţii previn acvaplanarea: Canelurile trompetă şi canelurile de apă

 

Mai multe inovaţii oferă siguranţă suplimentară la ploile torenţiale bruşte, care există adesea vara în România. Forma de proiectil a canelurilor trompetă adună apa dintre anvelopă şi stradă, accelerează fluxul de apă de la canelurile principale în direcţia canelurilor transversale şi maximizează aderenţa chiar şi pe carosabilul cu ploaie torenţială.

 

Noile caneluri pentru apă sunt caneluri diagonale adânci care se deschid la un capăt şi stabilizează manevrabilitatea şi domină canelurile longitudinale exterioare la mijloc. Această inovaţie împiedică simultan acvaplanarea, acumulând apa şi conducând-o în canelurile longitudinale.

 

Un salt înainte pentru economisirea carburantului

 

În comparaţie cu predecesoarea sa, Nokian Line SUV face cele mai mari progrese la aderenţa pe carosabil umed, protecţia la acvaplanare şi rezistenţa la rulare.

 

Amestecul pentru suprafaţa de rulare din silicaţi-coral al gamei Line, dezvoltat de experţii în dezvoltarea produselor de la Nokian Tyres, foloseşte structura moleculară de tip coral, care creşte, a amestecului de silicaţi şi cauciuc, pentru întări rigiditatea suprafeţei de rulare. Astfel şoferul simte precizia condusului. Combinaţia complet nouă de lanţuri moleculare reduce dezvoltarea căldurii şi scade consumul de combustibil. Datorită acestei inovaţii, acest nou produs consumă semnificativ mai puţin combustibil şi reduce emisiile nocive de CO2. Astfel, Nokian Tyres s-a dovedit un pionier al ecologiei.

 

Noua Nokian Line SUV oferă aderenţă excelentă atât pe şoselele uscate, cât şi pe cele umede. Aceasta are o rezistenţă excepţională la uzură şi îşi păstrează caracteristicile de ultimă oră pe durata întregii durate de viaţă. Construcţia materialelor care şi-au dovedit eficienţa la anvelopele maşinilor forestiere sporeşte, de asemenea, puterea şi capacitatea de rezistenţă a amestecului de cauciuc.

 

Siguranţa simplă: Indicator pentru adâncimea profilului, indicator de avertizare contra acvaplanării şi câmp de informaţii

 

Anvelopele în stare bună pot reduce semnificativ riscul de acvaplanare. Pentru ca şoferul să poată verifica mai bine adâncimea profilului anvelopelor sale, Nokian Tyres a creat două inovaţii geniale care măresc siguranţa: indicatorul pentru adâncimea profilului şi indicatorul de avertizare contra acvaplanării.

 

Indicatorul pentru adâncimea profilului de la Nokian arată pe canalul central adâncimea profilului prin numere de la 8 până la 3 milimetri. Numerele dispar unul după altul atunci când anvelopa se uzează. Un indicator de avertizare contra acvaplanării avertizează despre pericolul acvaplanării cu simbolul unei picături. La un profil mai mic de patru milimetri, acesta dispare şi indică astfel că există un risc crescut. Această inovaţie nu este utilizată de niciun alt producător de anvelope. 

 

Indicatorul poziţiei de montaj şi indicatorul presiunii de aer din câmpul de informaţii de pe flanc conferă mai multă siguranţă. Acolo pot fi înregistrate presiunea corectă şi poziţia anvelopelor la schimbarea acestora. Confortul şi siguranţa sunt îmbunătăţite şi mai mult printr-o zonă suplimentară, în care pot fi înregistrate cuplurile de strângere pentru şuruburi la jantele de aluminiu.

 

Nokian Line SUV – performer pe carosabil umed

 

• Structură întărită cu aramid pentru rezistenţă unică

• Confort de primă clasă, putere şi consum mai redus de combustibil

• Siguranţă extremă pe carosabil umed

 

 

Cele mai importante inovaţii:

 

Tehnologia flancului Nokian cu aramid. Rezistenţă unică. Materialul de cauciuc al flancului conţine fibre sintetice de aramid extrem de rezistente. Acelaşi material este cunoscut din industria constructoare de avioane şi din cea de război. Fibrele de aramid dau o rezistenţă superioară flancului, astfel că el este mai rezistent la deteriorări şi tăieturi.

 

Canelurile trompetă. Protecţie eficientă împotriva acvaplanării. Forma de proiectil a canelurilor trompetă adună apa dintre anvelopă şi stradă, accelerează fluxul de apă de la canelurile principale în direcţia canelurilor transversale şi maximizează aderenţa chiar şi pe carosabilul cu ploaie torenţială.

 

Canelurile pentru apă. Manevrabilitate-stabilitate mai bună, siguranţă pentru carosabil umed. Canelurile diagonale adânci, care se deschid la un capăt şi stabilizează manevrabilitatea, domină canelurile longitudinale exterioare la mijloc. Această inovaţie împiedică simultan acvaplanarea, acumulând apa şi conducând-o în canelurile longitudinale.

 

Crampoanele de aderenţă. Aderenţă mai bună. Crampoanele înclinate şi dreptunghiulare se prind controlat în suprafaţa carosabilului şi măresc astfel aderenţa în mers şi la accelerare.

 

Inserţiile centrifugale. Durată de viaţă mai mare. Inserţiile centrifugale curăţă canelurile profilurilor şi împiedică înfigerea pietricelelor în cauciuc. Acest lucru are ca efect creşterea duratei de viaţă a anvelopelor şi protejarea lor împotriva deteriorării, în special la rularea pe terenuri accidentate. Ceilalţi participanţi la trafic se vor bucura şi ei că cunt proiectate mai puţine pietre pe carosabil.

 

Conceptul de rulare lin. Consum de combustibil mai redus, sentiment de siguranţă la condus. Conceptul combină rezistenţa mică de rulare şi manevrarea precisă la viteze mari. Profilurile bloc cu caneluri sau cu lamele în zona umărului au fost optimizate. Deschiderile de mărimi diferite ale canelurilor şi blocurile de diverse mărimi susţin rigiditatea şi flexibilitatea profilului suprafeţei de rulare. Astfel, conducătorul SUV-ului are senzaţia de conducere a unui autoturism, cantitatea de căldură generală este mai mică, iar consumul net de combustibil scade.

 

Designul Silent Groove. Mai mult confort în conducere. Adânciturile în formă de semisferă, asemănătoare celor unei mingi de golf, pe pereţii nervurilor longitudinale, oferă un confort suplimentar în mers. Inovaţia reduce zgomotele interioare şi exterioare ale autovehiculului. În plus, ea reduce rezistenţa aerului, răceşte anvelopele şi creşte astfel rezistenţa la uzură.

 

Amestecul pentru suprafaţa de rulare din silicaţi-coral al gamei Line. Sentiment excelent de condus, aderenţă mai bună pe carosabil umed, consum mai redus de combustibil. Amestecul pentru suprafaţa de rulare de ultimă generaţie foloseşte structura moleculară de tip coral, care creşte, a amestecului de silicaţi şi cauciuc, pentru întări rigiditatea suprafeţei de rulare. Astfel şoferul simte precizia condusului. Noua Nokian Line SUV oferă aderenţă excelentă atât pe şoselele uscate, cât şi pe cele umede. Aceasta are o rezistenţă excepţională la uzură şi îşi păstrează caracteristicile de ultimă oră pe durata întregii durate de viaţă. Combinaţia complet nouă de lanţuri moleculare reduce dezvoltarea căldurii şi scade consumul de combustibil.

 

 

Plăți online securizate

Dispunem de o platformă cu un grad ridicat de securitate

Suport clienți dedicat

Echipa de suport și consiliere este mereu alături de tine

Livrare rapidă

Comanda ta este prelucrată mereu, în cel mai scurt timp

Garanția calității

Pentru noi, calitatea anvelopelor, dar și a serviciilor este mereu pe primul loc!

Cumpara  online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara  online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara  online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara  online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara DEBICA online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara  online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara  online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara  online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara  online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara  online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara  online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara  online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara  online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara  online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara  online - reduceri, promotii, oferte speciale