Schimbări în vârful conducerii Nokian Tyres!

Mar 09, 2020

Schimbări în vârful conducerii Nokian Tyres!

Teemu Kangas-Kärki a fost numit noul director financiar al companiei Nokian Tires, o poziție pe care o va prelua la 16 iulie. Producătorul de anvelope a anunțat, de asemenea, că începând cu 1 octombrie, Jukka Kasi va deveni noul său vicepreședinte, pe segmentul produse și tehnologii. Ambii bărbați câștigă un loc în echipa de management a Nokian Tyres și raportează lui Hille Korhonen, președinte și director executiv al companiei.

Kangas-Kärki a venit la Nokian Tyres de la compania de bunuri de larg consum Fiskars, unde a deținut, cel mai recent, funcțiile de șef de operațiuni  și adjunct al directorului executiv. A intrat în Fiskars în funcția de șef financiar în 2008. "Teemu Kangas-Kärki are o experiență solidă în calitate de director financiar", spune Hille Korhonen. "Expertiza sa financiară și familiaritatea cu bunurile de consum și comerțul cu amănuntul din Europa și SUA vor fi un avantaj major pentru noi, deoarece vrem să dubleze vânzările noastre în America de Nord și să creștem vânzările cu 50% în Europa Centrală în următorii cinci ani, precum și menținerea pozițiilor noastre de lider de piață nordică și în Rusia ".

Jukka Kasi va fi responsabil pentru conducerea și dezvoltarea funcțiilor Global Product Management, Advance Development și R & D ale Nokian Tyres. Kasi are o vastă experiență în cercetare și dezvoltare și managementul produselor în diverse companii, cel mai recent în Danfoss Drives în calitate de vicepreședinte, Produse și segmente. "Suntem încântați să-l luăm pe Jukka în echipa noastră. El a dovedit experiența de conducere a produselor, operațiunilor și cercetării și dezvoltării în domeniul afacerilor industriale globale. Dorim să ne asigurăm că anvelopele Nokian continuă să fie lider în domeniul inovației atât în ​​ceea ce privește produsele, cât și soluțiile ", spune Korhonen.