L-V: 9:00-18:00 / S: 9:00-14:00   contact@anvelope-discount.ro   0743.148.576
Transportul gratuit* pentru fiecare set de 4 anvelope Nokian! PROGRAMARE SERVICE - 0757072233   Blog Promoții Oferte Speciale

Bridgestone rămâne furnizorul principal pentru BMW I3!

Articole și informații utile

Bridgestone rămâne furnizorul principal pentru BMW I3!

Modelul original de anvelope Bridgestone livrat la BMW i3 a fost actualizat pentru a reflecta modificările aduse mașinii. Modelul i3 actualizat are o punte spate mai largă și puțuri de roți spate mai extinse decât modelul anterior, iar Bridgestone va livra acum anvelope OEM cu 20 mm mai mari decât înainte.

Montate pe jantele de 20 de inchi care sunt standard la BMW i3, anvelopele 195/50 R20 continuă să furnizeze exclusiv echipament original Bridgestone pentru model. Bridgestone remarcă faptul că noua dimensiune îmbunătățește aspectul sportiv al vehiculului, în timp ce "asigură o tracțiune adecvată pentru a maximiza creșterea puterii și a cuplului." Unii care au testat BMW i3 au raportat  că s-a îmbunătățit controlul odată cu schimbarea anvelopei, iar rezistența la rulare este mai mare.

Vehiculele electrice precum modelele i3 și i3s necesită un concept complet diferit de pneuri, iar Bridgestone a abordat această necesitate prin tehnologia sa "ologică", o anvelopă special concepută pentru vehiculele electrice.

Christophe de Valroger, vicepreședinte al echipamentelor originale de la Bridgestone EMEA, comentează că "tehnologia ologică ajută aceste vehicule să optimizeze performanța", a adăugat el, fără compromisuri în ceea ce privește siguranța. "Folosim un model ingust al benzii de rulare Ecopia EP500 care asigura o aderenta excelenta chiar si in conditii meteorologice ploioase. De fapt, le-a fost acordată o marcă UE de calitate B în ceea ce privește rezistența la rulare și aderența la teren umed.

"Bridgestone și BMW împărtășesc un angajament de a dezvolta produse care contribuie la un viitor durabil", continuă de Valroger. "Tehnologia Ologic ar trebui să ne ajute în atingerea unuia dintre obiectivele noastre pe termen lung: o reducere globală cu 50% a emisiilor de CO2 până în 2050. Am creat o anvelopă unică pentru vehiculele unice. Suntem mândri că îi facem să ne călăuzească în viitor. "

 

Plăți online securizate
Plăți online securizate

Dispunem de o platformă cu un grad ridicat de securitate

Suport clienți dedicat
Suport clienți dedicat

Echipa de suport și consiliere este mereu alături de tine

Livrare rapidă
Livrare rapidă

Comanda ta este prelucrată mereu, în cel mai scurt timp

Garanția calității
Garanția calității

Pentru noi, calitatea anvelopelor, dar și a serviciilor este mereu pe primul loc