Contact
contact@anvelope-discount.ro
0743.148.576
Program
L-V: 8:00-18:00 / S: 8:00-14:00  

Grupul Michelin își propune să îmbunătățească performanța produselor sale cu cel puțin 10% până în 2020 față de linia de bază pentru 2010, producătorul de pneuri francez dezvăluit în cadrul unei prezentări a investitorilor la Paris, 7 iunie.

Michelin a declarat că a reușit să îmbunătățească performanța produselor sale cu 7,6% la sfârșitul anului 2017 și este pe cale să obțină obiectivul de 10%.

Printre obiectivele pe care compania le-a propus în acest sens, își propune să economisească aproape 800 de milioane de galoane de combustibil pe durata de viață a anvelopei, reducând emisiile de CO2 cu peste 8 milioane de tone față de linia de bază din  2010.

Aceeași țintă, a declarat producătorul francez, este pe drumul cel bun, deoarece compania a îmbunătățit rezistența la rulare a anvelopelor pentru dubițe și a camioanelor.

În plus, compania intenționează să dezvolte în continuare economia circulară, producând anvelope cu un conținut de materiale regenerabile de 30% sau anvelope reciclate.

"La sfârșitul anului 2017, rata medie a materialelor regenerabile sau reciclate la anvelopele Michelin a fost estimată la 29%, în conformitate cu traiectoria care urmează să fie de 30% până în 2020", a menționat compania.

În plus, Michelin a declarat că intenționează să reducă la jumătate amprenta de mediu - cunoscută sub numele de amprenta de mediu Michelin (MEF) - a locurilor de producție până în 2020.

Din aceasta, în special, pe ordinea de zi se află o eficiență energetică de 38% față de linia de referință din 2005.

Potrivit companiei Michelin, compania a reușit până acum să îmbunătățească MEF la locațiile sale cu 47,3% față de 2005, în timp ce eficiența energetică la situri s-a îmbunătățit cu 30% în același interval de timp.

De asemenea, Michelin a prezentat planuri ambițioase - la Conferința Movin'On din Montreal - de a produce anvelope fabricate cu 80% din materiale "durabile" care sunt 100% reciclabile în următorii 30 de ani.

Michelin a declarat că investește în tehnologii avansate de reciclare pentru a putea crește conținutul acestor materiale în anvelope la 80% până în 2048.

Anvelopele, se spune, sunt realizate cu ajutorul materialelor sustenabile de 28%: materiale biosursate de 26% - cauciuc natural și ulei de floarea-soarelui - și materiale reciclate de 2%, cum ar fi oțelul sau pudră reciclată.

 
Plăți online securizate

Dispunem de o platformă cu un grad ridicat de securitate

Suport clienți dedicat

Echipa de suport și consiliere este mereu alături de tine

Livrare rapidă

Comanda ta este prelucrată mereu, în cel mai scurt timp

Garanția calității

Pentru noi, calitatea anvelopelor, dar și a serviciilor este mereu pe primul loc

Cumpara NOKIAN online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara nordman-nokian online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BF GOODRICH online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara DUNLOP online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara DEBICA online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara MICHELIN online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara PIRELLI online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara SEMPERIT online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BRIDGESTONE online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara GOODYEAR online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara CONTINENTAL online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BARUM online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara VIKING online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara ARMSTRONG online - reduceri, promotii, oferte speciale