L-V: 9:00-18:00 / S: 9:00-14:00   contact@anvelope-discount.ro   0743.148.576
Transportul gratuit* pentru fiecare set de 4 anvelope Nokian! PROGRAMARE SERVICE - 0757072233   Blog Promoții Oferte Speciale

Nokian WR G4 SUV

Articole și informații utile

Nokian WR G4 SUV

NASHVILLE, Tenn. - Nokian Tires P.L.C. a prezentat o anvelopă nouă pentru SUV-uri, Nokian WR G4 SUV all seasons , despre care compania a spus că este proiectată special pentru a oferi o manevrabilitate de înaltă performanță și o aderență fiabilă iarna pe drumurile nord-americane.

"Structura SUV puternică și durabilă, combinată cu pereții laterali rezistenți la impact, asigură o anvelopă stabilă care poate rezista la lovituri bruște și la tăieturi care pot apărea în timpul conducerii", a declarat Nokian într-un comunicat de presă.

Noua anvelopă este un companion al modelului Nokian WR G4, o anvelopă pentru turisme aparută la începutul acestui an. Cu modelul WR G4 SUV, Nokian are acum 78 de dimensiuni de la 14 la 20 inci în gama de produse WR G4.

Nokian a efectuat teste riguroase în întreaga lume pentru a asigura performanța exemplară a WR G4 SUV. Compania a spus că a inclus testarea performanțelor pe carosabile umede și uscate în Germania și Spania, testarea performanțelor benzii de rulare în S.U.A. și testarea pe timp de iarnă la centrul Nokian din Ivalo, Finlanda, la 200 de mile nord de Cercul Arctic.

Fibra cu  aramid este cheia componentei laterale rezistente la impact a anvelopelor Nokian. Tehnologia Nokian Tyres Aramid Sidewall este folosită la  întreaga gamă de produse SUV și LT ale producătorului finlandez.

 WR G4  SUV are, de asemenea, o rezistență redusă la rulare pentru economie de combustibil și conducere ecologică.

Blocurile funcționale ale benzii de rulare, elimină eficient apa pe timp de ploaie, zăpada și zloata  de pe  suprafața de contact, iar ghearele sale pentru zăpadă îmbunătățesc aderența longitudinală, în special pe zăpadă , virajele și modificările schimbărilor de direcție.

Anvelopa  Nokian WR G4 SUV va fi disponibilă într-o gamă completă de dimensiuni până la începutul anului 2019.

sursa: http://www.tirebusiness.com

Plăți online securizate
Plăți online securizate

Dispunem de o platformă cu un grad ridicat de securitate

Suport clienți dedicat
Suport clienți dedicat

Echipa de suport și consiliere este mereu alături de tine

Livrare rapidă
Livrare rapidă

Comanda ta este prelucrată mereu, în cel mai scurt timp

Garanția calității
Garanția calității

Pentru noi, calitatea anvelopelor, dar și a serviciilor este mereu pe primul loc