Contact
contact@anvelope-discount.ro
0743.148.576
Program
L-V: 8:00-18:00 / S: 8:00-14:00  

FORT MILL, S.C. - Continental Tire the Americas L.L.C. intenționează să majoreze prețurile pentru anvelopele de turisme  și dubite - marca Continental și General Tire vândute pe piața din S.U.A., urmind sa intre în vigoare la 7 ianuarie.

În timp ce Conti nu a specificat o creștere procentuală, a declarat că această creștere va varia în funcție de liniile de marketing și dimensiunile anvelopelor. Producătorul anvelopelor a declarat că detaliile specifice de linie vor fi comunicate clienților direcți până pe 7 decembrie.

Ajustarea prețurilor, a declarat Conti, este ca răspuns la escaladarea continuă a costurilor materiilor prime, energiei și logisticii asociate producției și distribuției acestor produse.

Aceasta marchează prima creștere a prețurilor din SUA pentru producătorul de pneuri din mai 2017, când a majorat prețurile pentru anvelopele pentru turisme și dubițe , marca Continental și General Tire cu până la 7%. De asemenea, a crescut prețurile în martie 2017, în S.U.A. și Canada, pe anvelopele de camioane Continental, General și AmeriSteel cu până la 8%.

Conti este cea de-a zecea companie de anvelope care anunță majorări de prețuri în ultimele săptămâni. Altele sunt:

• Alliance Tire Americas Inc. - până la 4% în toate liniile de produse pentru brandurile Alianței, Galaxy și Primex;

• Bridgestone Americas - contul național, flota națională și parcul național preferat pentru toate anvelopele Bridgestone și Firestone TBR și retreadurile Bandag vândute în S.U.A. și Canada, începând cu 9 noiembrie și variind pe linii de produse. Bridgestone a majorat, de asemenea, prețurile pe 1 octombrie pentru toate anvelopele pentru pasageri și uși cu până la 3,5%, variind pe linii de producție și cu 10% pe 24 septembrie la anvelopele DayBar TBR vândute în S.U.A. și Canada;

• Cooper Tire & Rubber Co. - până la 4% pentru toate mărcile de cauciucuri pentru pasageri și ușoare produse de Cooper, începând cu 1 octombrie;

• Giti Tire USA - până la 5% pentru anvelopele pentru pasageri, camioane ușoare, SUV și CUV și până la 10% pentru anvelopele TBR;

• Goodyear - toate brandurile sale de anvelope comerciale și reșapări în S.U.A., cu până la 4%, începând cu 1 decembrie;

• Kumho Tire USA Inc. - până la 6% în cazul camioanelor de pasageri, camioane ușoare și camioane medii vândute în S.U.A., în vigoare la 1 octombrie.

• Michelin North America Inc. - produse și servicii comerciale în SUA cu până la 8% pe 1 decembrie și până la 5% pe anvelopele Michelin, BFGoodrich și Uniroyal pentru pasageri și camioane ușoare din SUA și Canada - ca precum și anvelopele Michelin de două roți - pe 1 ianuarie.

• Nexen Tire America Inc., cu până la 6% la toate anvelopele pentru pasageri și camioane ușoare vândute în S.U. .; și

• Suma Toyo Tire din S.U.A. și sumele nedezvăluite pe anvelopele de pasageri selectate pentru pasageri și ușoare și cu până la 2% la cele mai multe cauciucuri comerciale, începând cu 1 ianuarie.

 
Plăți online securizate

Dispunem de o platformă cu un grad ridicat de securitate

Suport clienți dedicat

Echipa de suport și consiliere este mereu alături de tine

Livrare rapidă

Comanda ta este prelucrată mereu, în cel mai scurt timp

Garanția calității

Pentru noi, calitatea anvelopelor, dar și a serviciilor este mereu pe primul loc

Cumpara NOKIAN online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara nordman-nokian online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BF GOODRICH online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara DUNLOP online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara DEBICA online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara MICHELIN online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara PIRELLI online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara SEMPERIT online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BRIDGESTONE online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara GOODYEAR online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara CONTINENTAL online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BARUM online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara VIKING online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara ARMSTRONG online - reduceri, promotii, oferte speciale