Contact
contact@anvelope-discount.ro
0743.148.576
Program
L-V: 9:00-17:00 / S: 9:00-13:00  

Noua anvelopă de iarnă Ice Zero 2 de la Pirelli a fost testată în premieră pe drumurile Campionatului Mondial de schi la Are, Suedia, eveniment pentru care Pirelli este principalul sponsor. Pirelli furnizează, de asemenea, mașinile Audi e-tron folosite de organizatorii evenimentului și pentru experiențele pe gheață cu Led Zero FR și Ice Zero 2. Ice Zero 2 este conceput pentru a satisface nevoile de mobilitate din partea de sus a gamei de autoturisme pe drumurile nordice și rusești. Acesta va fi lansat oficial pe drumurile înghețate de către Pirelli, la Flurheden, în Laponia Suedeză.

Pentru activitățile legate de campionatele mondiale de schi în Are, Pirelli a oferit două tipuri diferite de anvelope: versatila Ice Zero FR, pentru condiții tipice de condus nordic, și, noile anvelope Ice Zero 2, pentru situații mai extreme. Acestă anvelopă a fost concepută pentru piața nordică , pentru topul gamei de automobile, inclusiv mașinile electrice.

Mașinile electrice, care oferă toată gama de turații de la turații reduse, necesită o cantitate maxima de tracțiune, în special în condiții de aderență redusă care sunt tipice pentru iarnă: inclusiv aderență zero pe gheață. Pentru anvelopele Ice Zero 2 , inginerii companiei Pirelli au lucrat de asemenea la limitarea zgomotului rutier tipic acestui tip de produs, deoarece liniștea este o calitate fundamentală a mașinilor electrice precum Audi e-tron - primul model electric de la Audi . E-tron produce o putere electrică de vârf de 300 kW, un cuplu de 664 Nm și un interval de peste 400 de kilometri în ciclul WLTP. Ca rezultat, este un SUV cu performanțe sportive, accelerând de la 0-100 km / h în mai puțin de șase secunde

 

Pirelli și sporturile de iarnă

Istoria competiției Pirelli datează din 1907, când firma italiană a câștigat faimoasa cursă de la Peking la Paris, echipând victorioasa Italia. Dar Pirelli și-a exprimat pasiunea pentru competiție nu numai prin motorsport: firma milaneză este prezentă și în sporturile de iarnă, sponsorizând Campionatul Mondial de schi pentru a doua oară (după ediția 2017 din St. Moritz, Elveția).

Pirelli și-a confirmat de asemenea sprijinul pentru campionatele mondiale de hochei pe gheață de anul acesta din Slovacia: anul viitor, competiția va avea loc în Elveția, iar în 2021 în Belarus și Lituania. Pirelli va fi, de asemenea, principalul sponsor al Campionatelor Mondiale de schi din 2021 din stațiunea italiană Cortina d'Ampezzo. Compania a sponsorizat suplimentar Federația italiană de sporturi de iarnă FISI (Federazione Italiana Sport Invernali) începând din 2015, acordul fiind deja confirmat până cel puțin în 2021.

 
Plăți online securizate

Dispunem de o platformă cu un grad ridicat de securitate

Suport clienți dedicat

Echipa de suport și consiliere este mereu alături de tine

Livrare rapidă

Comanda ta este prelucrată mereu, în cel mai scurt timp

Garanția calității

Pentru noi, calitatea anvelopelor, dar și a serviciilor este mereu pe primul loc

Cumpara NOKIAN online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara nordman-nokian online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BF GOODRICH online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara DUNLOP online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara DEBICA online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara MICHELIN online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara PIRELLI online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara SEMPERIT online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BRIDGESTONE online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara GOODYEAR online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara CONTINENTAL online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BARUM online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara VIKING online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara ARMSTRONG online - reduceri, promotii, oferte speciale