Contact
contact@anvelope-discount.ro
0743.148.576
Program
L-V: 8:00-18:00 / S: 8:00-14:00  

Anvelopele cu ținte sunt doar o nișă de piata în Marea Britanie, dar pentru oricine are nevoie de “încălțăminte” pentru autovehicule, care este dornic să conducă atunci când se  zărește zăpadă și gheață, Pirelli a lansat o anvelopă care ar putea face o scamatorie. Numit Ice Zero 2, anvelopa cu ținte este destinată segmentului de mare valoare.

Pentru a garanta siguranța , Pirelli a luat ca punct de plecare ghearele care au luat naștere atunci când a dezvoltat Ice Zero 2. Producătorul de pneuri spune că rezultatul proiectării unor cauciucuri în jurul știftului este îmbunătățirea tracțiunii și frânării comparativ cu generația anterioară Ice Zero ca zgomot mai mic.

Pistolele folosite în Pirelli Ice Zero 2 provin de la modelul Ice Zero, dar au beneficiat de mai multe actualizări. Fiecare știft reproiectat este de 0,9 grame, cu 18 procente mai ușor decât versiunea anterioară, și un milimetru a fost ras pe lungime, aducând acest lucru la 10 milimetri. Și este un lucru bun că știfturile sunt mai ușoare, deoarece acum există în jur de 45% mai multe . În timp ce Ice Zero conținea 130 de bastoane, succesorul său are 190. Acestea sunt configurate într-un model nou, dezvoltat folosind simularea 3D pentru a oferi echilibrul corect între tracțiune, frânare și rezistența la rulare.

Un nou compus a fost, de asemenea, utilizat pentru carcasele anvelopei. Pirelli spune că acest compus este "nu prea moale", cu această fermitate care ajută la păstrarea știfturilor.

Ice Zero 2 completează gamele de anvelope Ice Zero și Ice Zero FR existente. În comparație cu prima generație de pneuri , cu Ice Zero 2, Pirelli și-a concentrat mai mult atenția asupra segmentului de vârf al pieței auto. Producătorul spune că acest lucru este în concordanță cu strategia corporativă a companiei Pirelli și este o mișcare surprinzătoare pentru o companie care dorește să-și consolideze poziția de lider de piață pentru anvelopele auto cu diametre de 18 inch și mai mari.

Șoferii segmentului sportiv vor avea  Ice Zero 2 cu dimensiuni cuprinse între  16 - 22 de inch. În plus, Scorpion Ice Zero 2 răspunde pentru cele mai noi generații de SUV-uri și vehicule de crossover.

https://www.tyrepress.com/2019/02/pirelli-launches-studly-tyre-for-icy-winter-conditions/

 
Plăți online securizate

Dispunem de o platformă cu un grad ridicat de securitate

Suport clienți dedicat

Echipa de suport și consiliere este mereu alături de tine

Livrare rapidă

Comanda ta este prelucrată mereu, în cel mai scurt timp

Garanția calității

Pentru noi, calitatea anvelopelor, dar și a serviciilor este mereu pe primul loc

Cumpara NOKIAN online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara nordman-nokian online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BF GOODRICH online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara DUNLOP online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara DEBICA online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara MICHELIN online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara PIRELLI online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara SEMPERIT online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BRIDGESTONE online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara GOODYEAR online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara CONTINENTAL online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BARUM online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara VIKING online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara ARMSTRONG online - reduceri, promotii, oferte speciale